Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Az 58 éves Elizabeth Hurley bikinis fotója egyszerűen tökéletes

Akárcsak Elizabeth Hurley teste, és ugyan sokan példálóznak Jennifer Lopezzel, legalább ugyanennyi dicséretet érdemel a színésznő is.

Fotó: Instagram/Elizabeth Hurley
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt időszakban egyre inkább előtérbe kerültek a 40-es és 50-es nők, köszönhetően a világsztároknak. Szerencsére kezd kimenni a divatból, hogy minden csak a fiatalokról szól, és ehhez a közösségi média is hozzájárul. Egyesek szerint egy nő már a 30-as éveiben is öregnek számít, ami több mint butaság.

Megdöbbentő, hogy bizonyos férfiak mennyire az évszámhoz kötik azt, hogy egy nő milyen jó vagy sem. Ez is sokat elárul arról, milyen érzelmi intelligenciával rendelkeznek, mert csak meg kell nézni Demi Moore-t, aki a 60-as éveiben is lenyűgöző. Kevesen tudják tartani vele a versenyt, a fiatalabbak közül is. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Jennifer Lopez még inkább előtérben van, és ugyancsak rendkívül fiatalos. Az énekesnő, aki egy ideje modellnek is mondhatja magát, ontja magából a vonzó tartalmakat, és csak keressük a szavakat a megjelenésére, a fiatalos külsejére. Ennek sok mindenhez van köze, többek között ahhoz, hogy JLO egészségesen éli az életét.

Hozzá hasonlóan Elizabeth Hurley szintén döbbenetesen fiatalos, aki az 58. születésnapján is túl van már, de ha ránézünk, sokszor inkább egy 30-as nő jut eszünkbe, és ez megint csak beszédes. Mindig megemeljük a kalapunkat azok a nők előtt, akik ennyire odafigyelnek magukra, és képesek valami egészen mást mutatni.

Elizabeth Hurley sem retten meg a bikinis fotóktól, már csak amiatt sem, mert bikiniket tervez és modellként is dolgozik. Nem sok van már hátra a 60. születésnapjáig, miközben a bőre a 20 évvel ezelőtti szintjén mozog. Ami pedig a legújabb bikinis fotóját illeti, csak keressük a szavakat, amiket azonban továbbra sem találunk.

A Meta masszív tartalomkontrollal veszi fel a harcot a félretájékoztatással

Mivel vészesen közelednek az európai parlamenti választások, a Facebook anyavállalata komoly erőfeszítéseket tesz a félretájékoztatás elleni küzdelemre.