Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,633 $

Kirúgták a betegszállítót, aki a folyosón hagyta Curtis idős édesanyját

A betegszállító cég tulajdonosa bocsánatot kért a családtól, valamint a segítségét is felajánlotta.

...svg content...Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, néhány napja Curtis 70 éves édesanyja lábfájdalmaktól szenvedett, a cukra is magas volt, emellett zavartan viselkedett, így mentőt hívtak hozzá. A segítség azonban csak több mint három óra várakozás után érkezett meg, amelyet követően az asszonyt a Semmelweis Egyetem sürgősségijére szállították.

Majd reggel – anélkül, hogy a rappert értesítették volna erről – betegszállítóval hazaszállították. A betegszállító a nőt mezítláb, köntösben, egy műanyag székre ültetve az ajtó előtt hagyta. Curtis ledöbbent a történteken, felháborítónak tartja, hogy az édesanyjával így bántak. Kiemelte, nemcsak válaszokat, hanem vizsgálatot is vár, mivel ezt nem fogja annyiban hagyni. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

„Ez elfogadhatatlan!” – jelentette ki korábban. Az ATV Híradónak most megszólalt Curtis testvére, Széki Tibor, amely által arra is fény derült, hogy ő írta azt a bejegyzést, amelyet a zenész megosztott a közösségi oldalán. Elmondása szerint a betegszállító cég, a Filter Fitt Kft. tulajdonosa felhívta őt, bocsánatot kért a családtól, de hozzátette, tudja, hogy megbocsáthatatlan, ami történt.

Hangsúlyozta, hogy az ő beosztottja hibázott, így azonnali hatállyal el is küldte a cégtől. Mint kiderült, az illető nyolc éve dolgozott a cégnél, valamint a tulajdonos felajánlotta a családnak, hogy ha bármiben tud, akkor segít nekik. A mentőszolgálat egyébként egy korábbi közleményében azt írta: a betegszállítás nem az OMSZ feladata.

De arra is kitértek, miszerint megértik a család felháborodását, „és mivel mulasztás történhetett, az ügyben vizsgálat következik”. Egy magyar betegszállító cég képviselője pedig az ATV Híradónak azt mondta, hogy a szóban forgó szállítást végző cég munkatársának cselekedete elfogadhatatlan.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.