Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,70 Ft
Euró
395,98 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
61,266 $

Curtis kiakadt, több mint 3 órát vártak a mentő kiérkezésére

A rapper nagyon dühös a történtek miatt, felháborítónak tartja a történteket, és reméli, következményei lesznek ennek az egésznek, válaszokat vár.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis ledöbbent a történteken, már az kiakasztotta, hogy órákat vártak a mentőre, majd ami ezután történt, azt biztosan nem hagyja annyiban. Felháborítónak tartja a történéseket, és nemcsak válaszokat, hanem vizsgálatot is vár, mivel ezt nem fogja annyiban hagyni, amiről a közösségi oldalán számolt be.

„Felháborító! Tegnap délután Édesanyánkhoz mentőt hívtunk, amire több mint három órát vártunk, másodszori hívásra nagy nehezen megérkeztek. Tájékoztattuk a mentő személyzetét, hogy nagy fájdalmai vannak (idegfájdalom a lábaiban), 17.9 a cukra és zavart.” – írta a posztjában Curtis a Facebook oldalán. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

Curtis sokat telefonálgatott, igyekezett minél frissebb információkhoz jutni. Egész éjjel nem aludt emiatt, és amikor újra telefonált a reggeli órákban, közölték vele, hogy az édesanyját már hazaszállították. Ezt követően az RTL sztárja azonnal autóba pattant, majd nem sokkal később ledöbbent, amit látott, és érthető okokból rendkívül ideges lett.

„Mondták, a Semmelweis Egyetem Sürgősségi Betegellátó Osztályra szállítják. A telefonszámomat leírták a mentősök és elvitték Édesanyánkat. Az este folyamán először 21:21 kor érdeklődtünk Anyukánk hogy létéről, akkor azt a tájékoztatást kaptuk, hogy infúziót kap, mert kiszáradt és hívnak bennünket, ha többet tudnak, de valószínű hazaengedik és mehetek érte.”

„Majd letettem és vártunk. Egy óra múlva, 22:24 kor ismét telefonáltam, akkor a hölgy, akivel először beszéltem, azt mondta, hogy a leadott számon az orvos hívni fog, mikor mehetünk. Egész éjszaka vártuk a hívást, hajnal 05:00 lefeküdtem és 07:50 kor újra hívtam a kórházat, ahol már másik hölgy volt szolgálatban és azt mondta, Édesanyukánkat hazaszállították a címére 07:00 kor.” – tette hozzá a rapper.

„Összekaptunk magunkat és gyorsan átmentünk a tőlünk 5 percre lévő lakásához ahol az a kép várt, hogy Anyu szatyra felakasztva a kilincsre, a pokróc a földön, de Anyu sehol, köntösben, mezítláb úgy, hogy ő gurulós kocsival közlekedik, ami az én kocsiban volt, a tiszta ruháival, telefonjával egyetemben.”

„Anyukánkat egy emelettel lejjebb egy instabil műanyag székre támaszkodva azt maga előtt tolva, mint a járás segítő kocsija lenne sírva, kétségbeesve találtunk meg. Ismét hívtam a kórházat, hogy miért nem hívtak és, hogy adják meg az elérhetőségét a tegnap este szolgáltatott teljesítő hölgy számát, és annak az elérhetőségét, aki így itt hagyta.”

„Azt mondták, hogy az ÁMSZ szállította haza, hívtam őket, ők azt mondták, nem ők voltak, mert nem hozzájuk tartozik az a terület. Hívom újra a kórházat, akik azt mondták, utána néznek és visszahívnak, ez meg is történt. A Filter Fitt Kft szállította haza és egy műanyag székre ültették, köntösben, mezítláb a lakása elé. Hívtam a Kft-t, ahol kértem annak az „embernek” az elérhetőségét és nevét, aki ilyen embertelenül, lelketlenül ez csinálta. Nem tudom, mi tévő legyek.

„A kórház felelős!!!! Mert a megbeszéltek szerint nem hívtak, hogy mehetünk érte. A Betegszállító cég munkatársa felelős, mert telefon nélkül mezítláb, köntösben otthagy az ajtó előtt egy mozgásában korlátolt 70 éves hölgyet úgy, hogy még le is teremti, miért hozatta haza magát, ha nincs itthon senki!!!! A Filter – Fitt Kft tulajdonosát és ügyvezetőjét arra kérem, a vizsgálat után tájékoztassanak, mert ez elfogadhatatlan!!! Köszönöm, hogy elolvastátok Tisztelettel Széki Tibor.”