Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Megőrülnek az emberek Dwayne Johnson parókás, éneklős videójáért

Óriásik sikert aratott Dwayne Johnon karácsonyi videója, ami egyfajta időuzást is számára a 90-es évekbe.

...svg content...Fotó: Instagram/Dwayne Johnson
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dwayne Johnson nagyon régóta mondhatja magát sztárnak, ismert embernek. Világsztár azonban csak az elmúlt évtizedben lett, amikor Hollywood új királyává nőtte ki magát, és annyi pénzt keresett ezzel, mint csak kevesen. Egy ideig éves szinten több filmet is gyártott, amik igencsak szépen hoztak a konyhájára.

Annak ellenére, hogy a Múmiában már 2001-ben szerepet kapott Skorpiókirályként, sokat kellett várnia az igazi befutásra. Évek teltek el anélkül, hogy komolyabb szerepekhez juthatott volna, majd szép lassan beindult a szekér. Azóta saját vállalkozásai is vannak, amik ugyancsak jövedelmezőek, nem panaszkodhat. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Lassan 1 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik, bár nem jellemző rá, hogy szórná a pénzt. Gyakran adományoz és a nagy családjának is mindent megad, amire csak szükségük van, kezdve a házakkal, autókkal és így tovább. Az egykori NFL-játékos és pankrátor továbbra is monumentális izomzattal rendelkezik, sokakat motivál ezzel.

Hiába jár már a 50-es éveiben, ugyanolyan keményen, vagy még keményebben edz, mint régen. Ez is dicséretes, és látni rajta a fejlődést, illetve azt az örömöt, amit a sport iránt érez, vagy amikor a családjával van. A humor az egyik legfontosabb része az életének, és most is kitett magáért, sokakat megnevetettet.

Gyakorlatilag lemásolta a 90-es évekbeli megjelenését, és a paróka olyan jól áll neki, hogy akár meg is növeszthetné a haját. A stílus is ütős a táskával, a farmerrel és a cipővel, rögtön visszahozta a 90-es éveket, amikor még csak építkezett, bár már akkor befutott pankrátor volt, számos sportsérüléssel a háta mögött.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Mezőnek csapódott egy repülőgép Angliában

Egyelőre ismeretlen a körülmények, de azt már tudni, hogy mezőre zuhant egy repülőgép az angliai Lincolnshire-ben.

Kiderült, hogyan spórolnak a pénzzel a fiatalok

Egy elemzésből kiderült, a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni, addig tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak.