18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Dwayne Johnson kukával ütött le valakit, majd letépte az ingét (videó)

Természetesen mindez a show része volt, ugyanakkor elég élethűre sikeredett a dolog, a közönség közben tombolt.

Fotó: Instagram/Dwayne Johnson
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dwayne Johnson egy igazi legenda, nemcsak a színészet világában, hanem a pankrátorok között is. Ott vált igazán híresség, onnan indult minden, miután az amerikai focis pályafutása kisiklott a súlyos sérülések miatt. Ki tudja, meddig jutott volna az NFL-ben, de így még jobban járt, mert óriási pénzeket keres.

Akkora vagyonokra tesz szert, amit még a legjobb NFL-játékosok sem tudnak. Ez már önmagában beszédes, akárcsak Dwayne izmai, hiszen az 50-es éveiben sem vett vissza, és aligha ereszt le a következő években. Nyilván egy bizonyos kor felett már sokkal nehezebb dolga lesz, viszont fiatalos, és a súlyos sérülései sem akadályozzák túlságosan. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Számos operáción esett már át az évek alatt, sokan feladták volna, ő azonban úgy döntött, hogy folytatja. Megérte kitartania, és noha a hollywoodi karrierje nem indult simán, később olyan kasszasikereket hozott össze, amikkel generációkra előre biztosította családja jövőjét, ami a legfontosabb számára.

Mindig a családot veszi előre, de azért saját magára is koncentrál. Imád edzeni, ennyi idő után is kitesz magáért, és komoly súlyokat mozgat meg. Arra is figyelmet fordít, hogy minden gyakorlata biztonságos legyen, mert nem a nagy súly a lényeg. Mostanában ismét ott van a pankrátorok körében, és nagy show-t csinál.

Korábban is imádták őt ezért, és a filmes karrierje miatt még többet tanult. Jobban elő tudja adni a jeleneteket, egyszerűen hitelesebb, és ezt a róla készült videóban is látni fogjuk. Nem lehet kérdés, hogy ki a király, mekkora benne a potenciál, még ennyi év múltán is, hiszen a Szikla örökre Szikla marad.