Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Élőben adja a tv a Debrecen, az MTK és a Diósgyőr meccsét szombaton

A Debrecen, az MTK és a Diósgyőr is pályára lép szombaton az NB1-ben, amit élőben közvetít a televízió.

Fotó: Dzsudzsák Balázs, Bárány Donát, Ferenczi János és Stefan Loncar (b-j), a debreceni csapat játékosainak gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Debreceni VSC - Zalaegerszegi TE FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. március 17-én. A Debrecen 5-1-re győzött. MTI/Derencsényi István
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, döntetlent játszott egymással a Puskás Akadémia és a Videoton. Ezt használhatják most ki a riválisok, és már 14 óra 30 perctől mérkőzést láthatunk az M4 Sporton. A Debrecennek meggyűlt a baja az egyik kiesőjelölttel, most a Várdát kellene legyőzniük idegenben.

Dzsudzsák Balázs csapata az 5. helyen áll 37 ponttal, de ha nyernének, megelőznék a Puskás Akadémiát, és alig pár pontra lennének a 43 pontos Fehérvártól. Ez mindenképpen jó lehetőség a Debrecen számára, akik egyértelműen nyerni mennek el Várdára, és jó esélyük van erre. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

17 órától már a fővárosba látogatunk, amit szintén élőben ad az M4 Sport. A KTE lesz a budapesti csapat ellenfele, akik jelenleg csak a 8. helyen állnak 33 ponttal, de szoros a mezőny. Az MTK ugyan az 7., 35 pontosak, akárcsak a Diósgyőr, bár a diósgyőriek egy meccsel kevesebbet játszottak.

Este, 19 óra 30 perctől pedig a Zalaegerszeg-Diósgyőr meccset követhetjük figyelemmel, ami ugyancsak izgalmasnak ígérkezik. A Zalaegerszeg nem nyugodhat meg, a 10. helyen áll, 9 ponttal a Várda előtt, addig a Diósgyőriek a 6. helyről várhatja a folytatást, és sorozatban harmadik győzelmükre készülnek.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.