Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,81 Ft
Font
456,99 Ft
Bitcoin
66,408 $

Nem bírt egymással a Puskás Akadémia és a Videoton

Nem hozott gólt a Puskás Akadémia és a Fehérvár mérkőzése az NB1-ben, és ez egy olyan eredmény, ami egyik csapat számára sem ideális.

Fotó: Tóth Balázs, a Fehérvár FC kapusa a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Puskás Akadémia FC - Fehérvár FC mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2024. március 29-én. Puskás Akadémia-Fehérvár 0-0. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Puskás Akadémia kifejezetten rossz formában van, de azt sem lehet mondani, hogy a Videoton szárnyalna. A PAFC egy ideje nem nyert mérkőzést, a legutóbbi öt meccséből kettőt elveszített, míg három találkozón döntetlen született. Ennek ellenére még mindig ott vannak a negyedik helyen az NB1-ben 37 ponttal.

A Videoton pedig nemrég három egymást követő alkalommal is kapitulált, majd nyert, most pedig döntetlen játszott. Mindkét csapatnak égetően szüksége lett volna a 3 pontra, végül 0-0-val tértek haza. 26 meccs után a Videoton 43 pontos a 3. helyen az 50 pontos Paks mögött, akik egy meccsel kevesebbet játszottak. Soron kívül Kósa Lajos: Magyar Péternek nem tüntetnie kellene, hanem virágot vennie a volt feleségének

Szombaton több mérkőzést is rendeznek az NB1-ben. 14 óra 30 perctől a Várda-DVSC meccset láthatjuk, majd jön az MTK-KTE, és végül a Zalaegerszeg-Diósgyőr mérkőzés, míg vasárnap a Paksnak odahaza kellene nyernie az Újpest ellen. A Ferencváros a kiesőhelyen álló Mezőkövesd otthonába látogat, ami kötelező 3 pont számukra.

Szentkirályi Alexandra szerint a BKK-BKV csoport munkatársainak is járna országbérlet

Noha arról nem tett említést, hogy programja része lenne a téma, azt mondja, "nem helyes, hogy Budapest főpolgármestere nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről".