Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
66,762 $

Dokumentumfilm-sorozat készül Kovács Kokó István életéből

Mint kiderült, a készítők nemcsak archív felvételekkel dolgoznak, hanem új, eddig nem látott anyagot is forgatnak a bokszolóval.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, legutóbb a Sztárbox szakmai vezetőjeként láthattuk Kovács Kokó Istvánt, ám a hírek szerint dokumentumfilm-sorozat készül a volt profi olimpiai, világ-, és Európa-bajnok életéből, amelyet a Zámbó Jimmy-film, A Király alkotói visznek véghez. Ehhez pedig bőven lesz alapanyag, hiszen Kokót évtizedek óta kamerák követik.

Ennek kapcsán a bokszoló nemrégiben azt mondta, korábban is megkeresték már hasonlóval, így nem meglepő számára a sorozat készítése. „Amikor leültünk, és elkezdtünk rajta dolgozni, elkezdtünk róla beszélgetni, akkor döbbentem rá, hogy valóban annyi minden történt velem, és nagyon megtisztelő a felkérés” – fogalmazott. Soron kívül Megélénkülhet a szélmozgás szombaton, napközben 27 fok is lehet

„Én úgy is érzem, hogy az az életpálya, amit én befutottam, az az 54 év hordoz magában annyi üzenetet, meg annyi élményt, emléket, történetet, hogy talán egy film formájában is meg lehet kísérelni” – nyilatkozta Kovács Kokó István az RTL-nek. Míg a sorozat rendezője, Kovács Dániel több részletet is elárult.

Állítása szerint egészen más módon közelítik meg a bokszoló történetét, mint azt Zámbó Jimmy esetében tették. „Ez nem fikció lesz, hanem dokumentumfilm, tele elképesztő mennyiségű archív anyagokkal, régi bokszmeccsekkel, nagy sikerekkel, nagy bukásokkal. És a jelenben is forgatunk vele, mert szerintem rengeteg olyan információ van Kokóról, amit nem is tudnak az emberek” – magyarázta.

Kovács Kokó István egyébként korábban arról is beszélt, milyen volt a kapcsolata az édesapjával, amely arra ösztönözte, hogy a gyermekivel egészen más viszonyt alakítson ki, s jobb apa legyen. Előtte pedig őszintén vallott arról, hogyan lettek barátokkal Erdei Zsolttal, becenevén Madárral, s mi vetett véget ennek, illetve hogyan sikerült újra jó kapcsolatot kialakítaniuk.