Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,12 Ft
Euró
378,95 Ft
Font
442,13 Ft
Bitcoin
44,183 $

További Hírek

Pamela Anderson sajátos módon meséli el a világnak történetét a Netflixen hamarosan megjelenő dokumentumfilmben.

Legalábbis az észak-koreai állami televízió szerint, ami kétórás propagandafilmet mutatott be a diktátorról.

A PSG brazil sztárjáról szóló dokumentumfilm már elérhető a Netflixen.

Nagyon sokan tűkön ülve várták már ezt az előzetest, most pedig végre itt is van, habár a premierre még január 25-ig várnunk kell.

A 28 éves énekes-színész nyíltan és őszintén beszél a táplálkozási zavarokkal és drogfüggőséggel való küzdelemről az erről készült Youtube-dokumentumfilmben, a Demi Lovato: Dancing with the Devilben.

Némi teljesen inkoherens katyvasz a globális elitről, az államon túl tevékenykedő hírszerzőkről és pedofil gyerekcsempészekről, akik babákat esznek, hogy feltöltődjenek. A QAnon mögött álló rendszer olyan abszurd, hogy csak a népszerűsége és ezzel járó veszélyei miatt nem nevetünk.

A Manchester United legendás menedzsere 2018-ban szenvedett agyvérzést, a róla készült filmet pedig hamarosan bemutatják.

Sokan vártak már erre a pillanatra, hogy megnézhessék az első képkockákat minden idők egyik legnagyobb labdarúgójáról készült dokumentumfilmben, amit a Netflixnek köszönhetünk.

Amikor még februárban mindannyiunk számára távoli jelenségnek tűnt, a Hupej tartománybeli Vuhanban már az egészségügyi ellátórendszert sodorta az összeomlás szélére a koronavírus.