Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Videón a Ferencváros góljai a Diósgyőr ellen a Magyar Kupából

A Magyar Kupa negyeddöntőjét is magabiztosan vette a Ferencváros, mely után Leandro de Almeida pályaedző nyilatkozott.

Fotó: Dejan Stankovic, a Ferencváros szerb vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban 2024. március 31-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az MTK sincs már versenyben a Magya Kupáért, miután a Kisvárda legyőzte őket egy drámai mérkőzésen. Még drámaibb volt, ami a Paks meccsén történt a Vasas otthonában, Gera Zoltánék közel álltak a bravúrhoz. Végül le kellett mondaniuk az elődöntőről, így már csak az NBII maradt, ahol szintén nincs könnyű dolguk.

A Ferencváros hiába játszott idegenben, abszolúte kézben tartotta a dolgokat Diósgyőrben, bár a hazai csapatnak így is voltak lehetőségei. Ezek a lehetőségek viszont kimaradtak, addig a Fradi nem hibázott. Még csak hosszabbításra sem tudta hozni a mérkőzést a DVTK, ami számukra is a búcsút jelentette. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

„Köszönjük a szurkolóinknak a támogatást, nagyon nagy dicséret illeti őket, fantasztikus hangulatot teremtettek, arról nem is beszélve, hogy egy szerda estéről van szó, így is sokan elkísértek minket. A hazai drukkerek is kitettek magukért, úgy gondolom, hogy minden futballista ilyen atmoszférában szeretne pályára lépni.” – idézte a fradi.hu Leandro de Almeida pályaedzőt.

„Ami a teljesítményünket illeti, a mi akaratunk érvényesült ma este, kontrolláltuk a játékot. A találkozó elején általában hibákat vétettünk az utolsó passzoknál és a befejezéseknél, emiatt nem tudtuk olyan korán megszerezni a vezetést, mint ahogy szerettük volna. Később azonban sikerült felőrölni az ellenfelet, gratulálok a srácoknak, keményen megdolgoztak a mai sikerért.”