Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Deutsch Tamás szerint részben Soros embereivel vitázott csütörtök este

Deutsch Tamás abszolúte biztos abban, hogy a „dollárbaloldal” embereinek egy részével vitázott csütörtök este a köztévés vitán.

...svg content...Fotó: Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti listavezetője beszél a kormánypártok országjáró fórumán Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc Művelődési Központban 2024. május 23-án. MTI/Ujvári Sándor
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Lezajlott az élő köztévés vita, mely ugyan nem hozott botrányt, a résztvevők többsége kemény szavakkal illette a kormányt, bár ez nem lephette meg a nézőket, mivel a baloldal már korábban azt üzente, be fognak olvasni Orbán Viktornak. Dobrev Klára is így tett, súlyos vádakat fogalmazott meg a kormányfővel szemben, nem sokkal azután, hogy kezet fogott Magyar Péterrel.

Odakint is zajlottak az események, volt némi feszültség a Tisza Párt és a DK hívei között, bár a tiszások messze többen voltak, mint Gyurcsány Ferenc pártjának támogatói. Végül erőszakos cselekedere ugyan nem került sor, a rendőrségnek kellett felszólítania DK-sokat, hogy távozzanak a helyszín egy részéről, ahol Magyar Péter rendezvénye, tüntetése zajlott.

Deutsch Tamást sem kellett félteni, keményen beolvasott a DK-nak, akik szerinte hazugságra építik a politikájukat, de Magyar Péter sem maradt ki a sorból, akit pedig nem tart normális embernek, miután a volt feleségét, Varga Juditot titokban lehallgatta, majd ezt követően politikai karriert csinált belőle.

A Fidesz politikusa azt mondta, világossá vált, hogy a baloldalra a béke jegyében nem számíthatnak, és senki sem tagadta közülük azt a tényt, hogy külföldről finanszírozzák a pártjaikat Soros és Brüsszel révén. Szerinte azon dolgoznak, hogy háborúba kényszerítsék Magyarországot, de ezt nem fogja hagyni a kormány.

Deutsch megjegyezte, maximálisan biztos abban is, ha ezek az emberek bejutnak az Európai Parlamentbe, minden háborúpárti előterjesztést meg fognak szavazni. Emiatt is hívta fel a figyelmet a közelgő Békemenetre, ami kapcsán Orbán Viktor is üzent az esti órákban.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.