Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Deutsch Tamás Magyar Péterről: „Ilyet normális ember nem tesz”

A Fidesz ismert politikusa, Deutsch Tamás keményen fogalmazott az élő köztévés vitán Magyar Péterről.

...svg content...Fotó: Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője beszédet mond a Fidesz-frakció Parlamenti Szalon elnevezésű rendezvényén Budapesten, a Bálna Honvédelmi Központban 2024. május 16-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Zajlik az élő köztévés vita, nem sokkal azután, hogy a Tisza Párt és a DK hívői egymásnak feszültek a Várkert Bazár előtt. Végül Magyar Péter és Dobrev Klára találkoztak egymással, gyorsan kezet is fogtak, amiről felvétel készült, nem véletlenül.

A választási vitán Deutsch Tamás azt mondta, Dobrev és Gyurcsány pártja hazugságra épül, hozzátéve, „hazudtak éjjel, este”, míg Magyar Péterről úgy fogalmazott, titokban lehallgatta a feleségét, Varga Juditot, majd azzal zsarolta, és politikai karriert csinált belőle. „Ilyet normális ember nem tesz.” – tette hozzá Deutsch.

Magyar erre úgy reagált, hogy 705 európai parlamenti képviselő van Brüsszelben, és elmondása szerint Deutsch a második olyan politikus, aki a legkevesebb szavazáson vett részt, a szavazások 33%-án. Megjegyezte, a Tisza Párt képviselői be fognak járni a munkahelyükre. Előtte pedig azt mondta, az 1 hónapos Tisza Párt érte el, hogy 14 év után élő köztévés vitát rendeztek, és legkevesebb 10 ezer ember van odakint az előtérben.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.