Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Magyar Péter és Dobrev Klára tényleg találkoztak az MTVA folyosóján (videó)

Dobrev Klára ígéretéhez híven köszöntötte Magyar Pétert, akivel kezet fogott, természetesen videós anyag is készült a pillanatokról.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter és Dobrev Klára tüntetést szervezett az esti köztévés vita helyszíne, a Várkert Bazár elé. Kisebb feszültség alakult ki ebből a Tisza Párt és a DK hívei között, de szerencsére különösebb incidens nem történt. Nem sokkal azután zajlottak le ezek a pillanatok, hogy Magyar azt mondta, a DK-val soha nem fog kormányt váltani az ország, és Gyurcsány Ferencet súlyos felelősnek tartja.

A volt miniszterelnök nem tervez visszatérni, viszont megvan a véleménye Magyar Péterről, akit a Fidesz emberének tart. A legkisebb mértékben sem gondolja jó választásnak Magyart, akiben nem bízik, és szerinte lesz nemulass, ha az emberek megismerik a Tisza Párt vezetőjét. Erről is megvan a maga véleménye Magyarnak, aki csak a Tisza Pártban látja a jövőt, semmilyen koalícióra nem hajlandó.

Dobrev korábban elárulta, mit fog tenni, ha találkozik Magyar Péterrel az MTVA folyosóján. Nos, mintha csak megjósolta volna a pillanatot, és természetesen felvétel készült a „történelmi” eseményről, ahogyan Magyar és Dobrev kezet fognak egymással, üdvözlik. Magyar mindkét kezét rátette Dobrev kezére, aki megemlítette a szombati ATV-s vitát, amin a hírek szerint nem lesz ott. „Meglátjuk.” – mondta a DK vezetőjének, majd pár másodperccel később elváltak egymást útjaik. A videót erre a linkre kattintva lehet megnézni Magyar és Dobrev találkozásáról.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.