Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

Orbán Viktor fontos videóüzenetet küldött

A magyar miniszterelnök fontos videós üzenetet fogalmazott meg a közelgő Békemenet kapcsán, ami óriási tömegeket vonzhat.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke országjáró kampánykörútjának jászapáti állomásán 2024. május 30-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök nemrég személyesen látogatta meg a legidősebb támogatóját. Megható felvételek készültek az idős nyugdíjas otthonában, aki 100 éves lett, melynek alkalmából a kormányfő időt szakított arra, hogy beszélgessen egy kicsit hűséges szavazójával.

Tőle nem várható el, hogy ott legyen a Békemeneten a hétvégén, azonban sokan másoktól igen, mert ez egy kiemelten fontos esemény. Valószínűleg rekordot dönt majd a tömeg, bár az időjárás még közbeszólhat az esővel, de Orbán Viktor biztosan ott lesz, és arra ösztönzi az embereket, tegyenek ők is így. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Magyarország első embere ezúttal videóban üzent, miközben járja az országot, és igyekszik meggyőzni az embereket az EP-választásról. A Fidesz továbbra is nagyon erős, egységes, és vezetik a közvélemény-kutatásokat, míg 2026-ban már a miniszterelnökségi posztért megy a harc, ami az elmúlt években a kormánypárt toronymagas győzelmét hozta. Orbán Viktor videóját erre a linkre kattintva nézhetjük meg.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.