Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

Dobrev azt mondja, nem akarják visszaállítani a sorkatonaságot

Dobrev Klára tagadja, hogy a DK vissza akarná állítani a sorkatonaságot, és ezzel együtt súlyos vádakat fogalmazott meg Orbán Viktorról.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Dobrev Klára és Magyar Péter kezet fogott egymással a köztévés vita előtt, amiről felvétel készült, nem sokkal azután, hogy Magyar felszólította a DK híveit, távozzanak a Tisza Párt tüntetéséről. Végül nem volt szükség rendőri beavatkozásra, addig odabent még csípősebb volt a hangulat.

Deutsch Tamás azonnal kiosztotta Magyar Pétert, de a válasz sem váratott sokáig magára, addig Dobrev Klára „Európa szégyenének” nevezte Orbán Viktor magyar miniszterelnököt, miközben egységes Európát akar, és elmondása szerint nem támogatják a háborút. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Gyurcsány Ferenc felesége tagadja, hogy háborúpárti lenne, és azt állítja, nem akarnak fiatalokat küldeni a háborúba, és a sorkatonaságot sem állítanák vissza. Ennek kapcsán mondta azt, hogy ők szüntették meg ezt a rendszert, és szerinte az akkor nem tetszett a Fidesznek.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.