Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Döntés született Mourinho utódjáról Rómában

De Rossi meggyőzte az AS Roma vezetőségét, ami azt jelenti, hogy a szezonon túl is irányítja a legendás római csapatot.

...svg content...Fotó: EPA/GABRIELE MENIS
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rég volt példa arra, hogy az AS Roma bajnoki címet nyerjen a Seria A-ban, ahol folyamatosan zajlanak az események. A Juventust például 10 millió dollár megfizetésére kötelezték Cristiano Ronaldo ügyében, míg az Atalanta háromgólos előnyből várhatja a Liverpool elleni visszavágót az Európa-ligában, amit élőben közvetít a tv.

Az AS Roma szintén pályára lép, méghozzá az AC Milan ellen, akik az első mérkőzésen 1–0-ra kikaptak hazai pályán, így De Rossi csapatának jó esélyei vannak az elődöntőre. Csütörtökön jelentették be, hogy az olasz legenda marad a csapat edzője, miután meggyőzte a vezetőséget az elmúlt pár hónapban, amióta az alakulatért felel. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Januárban vette át a kirúgott Mourinho helyét, és azóta sokat javult a csapat játéka, a bajnokságban is jobban állnak, és menetelnek az Európa-ligában. Valójában kiváló formában vannak, így nem is lehetett kérdés, hogy De Rossi maradhat, és a következő szezonban ugyanúgy számítanak rá.

Ha így folytatják, a Bajnokok Ligájában is ott lehetnek, ami Mourinhóval nem tűnt túl reális célnak. Az ANSA beszámolt az AS Roma közleményéről, melyben megerősítették, szerdán találkoztak De Rossival, és örömmel jelentik be, hogy az olasz a közeljövőben is a csapat edzője marad.

Hozzátették, pozitív hatással van a klubra a személye, és ez nemcsak a játékosokra értendő. Ígéretet tettek arra is, hogy a lehető legkeményebben fognak dolgozni annak érdekében, hogy megfeleljenek a szurkolók várakozásainak. A következő napokban újabb részleteket adnak ki a megállapodás kapcsán, ami után megtudhatjuk, hány évre kötelezte el magát De Rossi Rómában.