Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Óriási pénzt kell fizetnie a Juventusnak Cristiano Ronaldónak

A Juventus úgy döntött, felülvizsgálja a döntést azt követően, hogy a klubot 10 millió dollár megfizetésére kötelezték Cristiano Ronaldo miatt.

...svg content...Fotó: Cristiano Ronaldo, a Juventus játékosa ünnepel, miután megszerezte csapata második gólját az Atlético Madrid elllen a labdarúgó Bajnokok Ligájának nyolcaddöntőjében játszott visszavágó mérkőzésen a torinói Allianz stadionban 2019. március 11-én. MTI/EPA/ANSA/Alessandro Di Marco
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje zajlik a háttérben az ügy, és nem lehet azt mondani, hogy a Juventus és Cristiano Ronaldo nagy barátságban váltak volna el egymástól. Noha Ronaldo dúsgazdag, őrületesen nagy összegeket keres a szaúdi bajnokságban, nem mond le a több mint 10 millió dolláros tartozásról.

Egy bírósági ítélet szerint a Seri A legendás klubjának ki kell fizetnie az összeget. A Juventus arról számolt be, hogy felülvizsgálják a bírósági döntést, de ennél sokkal többet egyelőre nem tudni. Egy elmaradt bérről van szó, még a koronavírus idejéről, amikor több klub is fizetéscsökkentést vezetett be a kialakult súlyos gazdasági helyzet miatt. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Az ESPN a cikkében megemlíti, Ronaldo akkori bére majdnem 21 millió dollár volt, és a bíróság kimondta, az összeg felét ki kell fizetnie a klubnak, mely jogi tanácsadói támogatással vizsgálja felül az ítéletet. Az Al Nassr játékosa még 2018 nyarán csatlakozott az olaszokhoz, ahol két egymást követő alkalommal is bajnok lett, de a Bajnokok Ligáját nem sikerült behúznia velük, és 2021-ben visszatért a Manchester Unitedhez.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.