Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Curtis is reagált Mészöly Géza visszatérésére az Újpestnél

Curtis már alig várta, hogy új edzője legyen szeretett csapatának, az Újpestnek, ráadásul egy magyar szakember vette át az irányítást.

Fotó: Marin Jurina, az MTK (b) és Tim Hall, az Újpest (k) játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában játszott MTK Budapest-Újpest FC mérkőzésen a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2024. február 2-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Az elmúlt időszak nem volt túl sikeres az Újpest számára, rengeteg pontot szórt el a csapat, és jól látható módon az edző már nem tudta kontrollálni a helyzetet. Kisebb csoda, hogy ennyit vártak a menesztésével, de ennél fontosabb volt a tulajdonosváltás, talán ennek volt köszönhető az, hogy csak most rúgták ki a szakembert.

A Debrecen ellen is vereséget szenvedett a bejelentés után, amit egy újabb követett, miszerint megköszönték a munkáját. Nem lett legenda a klubnál, és aligha lesz számára esély arra, hogy egy nap újra Újpesten dolgozzon. Mészöly Géza viszont visszatért, akit imádnak a szurkolók, és vele minden bizonnyal el fogják kerülni a kiesést. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

A korábbi edzővel erőteljesen zuhantak a kiesés felé, és most az a legfontosabb, hogy biztonságos zónába kerüljenek. Kabát Péter ott volt a nagy pillanatkor, amikor Mészöly aláírta az új szerződését. Ez már a harmadik regnálása lesz a klubnál, és nagy tervei vannak, stabil háttér dolgozik majd mögötte az új tulajdonossal.

Valószínűleg Curtisre is boldogabb időszak vár a meccseken, aki szintén az Újpest nagy rajongója és egykori játékosa. Fiatalon került a csapathoz, majd egy súlyos sérülés derékba törte a pályafutását, ám azóta is kiemelten fontos számára a klub, a futball és természetesen a Marco Rossi vezette válogatott.

Curtis azok közé tartozik, akik maximálisan támogatják Mészöly visszatérését, és örülnek neki. Érdekes lesz látni, vele merre halad majd a csapat, de senki nem lepődne meg azon, ha egy nagy győzelmi sorozattal hívná fel magára a figyelmet, és odaérnének a TOP-5-be, mert erre is van esély a hátralévő meccsek mennyisége miatt.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.

Újabb gyorshajtókat fogtak Óbudán

Sorra fogják a gyorshajtókat Budapest III. kerületében, ahol nagy sláger túl gyorsan hajtani, aminek megvan a maga veszélye.

Fizetőssé tennének egy budapesti iskolát, akár 100-150 ezres tandíjat is bevezethetnek

Átvenné az államtól a budapesti Tamási Áron Általános Iskola és Gimnáziumot az alapítványi Gábor Dénes Egyetem, 2025-től pedig tandíj bevezetését is tervezik.