Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Cristiano Ronaldo Portugáliában jelent meg az egyik legújabb Ferrarival

Cristiano Ronaldo továbbra is nagy rajongója a Ferrariknak, nem egyet vásárolt már belőlük a hosszú évek alatt, és még fog is.

Fotó: EPA/TIAGO PETINGA
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo eleinte csak szerényebb körülmények között élt Portugáliában, majd amikor a Sporting felnőtt csapatának tagja lett, egyre többet engedhetett meg magának, és a családja is, amivel nagy vágya teljesült. Amiatt is játszott sokáig, hogy a családtagjai a lehető legjobb körülmények között élhessenek.

A 39 éves világsztár 2002 és 2003 között játszott nevelőegyüttese felnőtt csapatában, majd eligazolt. A Manchester Unitednél folytatta tovább, ahol már a fizetése is álomszerű lehetett, és sokat nem kellett várni arra, hogy autót váltson. Egymást váltották a jobbnál jobb autók, és olyan nők vették körül, mint azelőtt soha. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Szerencsére nem tért le a helyes útról, rengeteget gyakorolt, és mindent megtett azért, hogy sokat hozzon ki magából. Ennek meglett az eredménye, majd szép lassan a világ egyik legjobban fizetett sportolójává vált, már nagyon fiatalon. Ferrarit is vásárolt a heti pénzéből, és nem egyet, de más modellek szintén megjelentek a garázsában.

A Ferrari viszont örök kedvenc, akárcsak a Bugatti, amit ugyancsak megengedhet magának. Meg sem érzi, ha pár millió euróért vásárol magának autókat, főleg most, hogy ezt a pénzt rendkívül rövid idő alatt keresi meg a szaúdi ligában. Semminek nem kell néznie az árát, és közben jön minden magától.

Ezúttal Portugáliában tűnt fel, ahol szintén van háza, és több autót is tart, amiket csak akkor használ, ha hazatér. Többek között ezt az új Ferrarit is, amit nem volt nehéz kiszúrni, mindenkit lenyűgözött vele. Mondhatnánk, hogy szerény a gép megjelenése, de távolról sem az, igazi mestermű, amit csak a leggazdagabbak engedhetnek meg maguknak.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.