Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,139 $

Egyre nagyobb bajban van Conte a Tottenhamnál, megvan az utódja?

Fotó: EPA/Neil Hall
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyelőre úgy fest, hogy Conte idő előtt hagyhatja el Londont, márpedig magától nem fog felállni az edzői székből.

Sokan nagy fogásnak tartották az olaszt, és a Manchester United rajongói is szomorkodtak, amikor kiderült, hogy a vezetőség nem csapott le a szakemberre. Azóta bebizonyosodott, hogy a teljesen más stílusú Ten Hag lett a jó döntés, míg Conte egyre nagyobb bajban van Londonban.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Nem segítenek rajta az éles kritikái, és elismerte, benne van a pakliban, hogy még a szezon előtt kirúgják. Ez a Bayern München edzőjével most megtörtént, és már az utódja is megvan Tuchel személyében, aki a Chelsea-vel Bajnokok Ligáját nyert.

A Sky Sports is azt írja, hogy a Spurs érdeklődik a menesztett Nagelsmann iránt, aki rövidesen újra munkát vállalhat, ráadásul a Premier League-ben, a világ legkeményebb bajnokságában. Conte szerződése hamarosan lejár, de nem kizárt, hogy még a nyári átigazolási szezon előtt menesztik az állásból.

Nagelsmann már korábban is opció volt a Tottenham-náé, még 2019-ben, amikor elküldték Pochettinót. Úgy tudni, hogy a Bayern korábbi edzője nyitott a tárgyalásokra, de lehetséges, szeretne egy rövidebb gondolkodási időt kérni.

A Spurs már hetek óta keresi Conte esetleges utódját, miután nemigazán terveznek vele a folytatásban. Az utolsó csepp a pohárban a legutóbbi kirohanása jelenthette, amikor kifakadt a játékosaira.

Marco Silva, Roberto De Zerbi, Sergio Conceicao, Thomas Frank, és még Vincent Kompany neve is felkerült a listára, aki a Burnley-vel ért el nagy sikereket. Conte magától biztosan nem fog felállni, és arra koncentrál, hogy BL-helyen végezzen a csapatával, miután kiestek a Bajnokok Ligájából.