Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,782 $

Még ki sem hűlt Nagelsmann alatt a kispad, máris meglehet az új csapata

München, 2021. július 7. Julian Nagelsmann, a Bayern München német labdarúgóklub új vezetõedzõje elsõ edzését vezeti csapatának Münchenben 2021. július 7-én. MTI/EPA/Philipp Guelland
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Friss és ropogós a londoni értesülés, ám azért még nem vennénk biztosra.

Egy napja sincs annak, hogy Julian Nagelsmannt menesztették a Bayern München éléről, és máris megindultak a találgatások, hogy a 35 éves tréner vajon hol folytatja tovább pályafutását.

Soron kívül Napok óta nem találnak egy 16 éves zagyvarékasi lányt

A Football.london ugyanis tudni véli, hogy a Tottenham és Nagelsmann egymásnak lettek teremtve, és a nem túl jó hangulatban lévő Antonio Contét hamarosan a német edzőre cserélhetik.

A Tottenham és Conte között eléggé elmérgesedett a viszony az elmúlt hetekben, amit jól példáz, hogy a londoniak akár 15 millió fontos végkielégítést is hajlandóak lennének fizetni az olasz edzőnek, csak hogy a bajnokság vége előtt megszabaduljanak tőle.

Arról persze még nem esett szó, hogy a kirúgását sokként megélő Nagelsmann felkészült-e arra, hogy ilyen gyorsan átvegye a gyeplőt egy új klubnál, de a következő hetek erre vélhetően választ adnak – a Tottenham részéről legalábbis biztosan.

Ugyanis ha úgy döntenek, hogy Contét – hasonlóan Nagelsmannhoz – mindössze pár mérkőzéssel a bajnokság befejezése előtt kirúgják, akkor gyorsan kell egy új név, aki lendületet ad a csapatnak, hogy legalább a BL-indulást érő hely meglegyen.