Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,147 $

Sajtóértesülés: a Bayern München kirúgta Nagelsmannt, már az utódja is megvan

Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Úgy tűnik, a Bayern München vezetésénél betelt a pohár, annak ellenére, hogy a bajorok továbbjutottak a Bajnokok Ligájában a PSG ellen, és jó esélyük lehet a végső győzelemre.

Úgy tudni, a Bayern München már menesztette Nagelsmannt, és a német klub kész szerződtetni a Chelsea-vel nemrég Bajnokok Ligáját nyert Tuchelt, aki egy ideje nem vállalt munkát az angliai kitérőjét követően.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Korábban az az opció is felvetődött, hogy Tuchel visszatér Párizsba, bár Zidane neve mindig is előrébb szerepelt a listán. Az ESPN a cikkében azt írja, a források szerint Tuchel a következő napokban írja alá a kontraktusát, ami 2025-ig fog szólni.

A források azt is elárulták, hogy Tuchel a Tottenham vezetőségével is kapcsolatban állt, ahol Conte alatt rezeg a léc. Az ESPN megjegyezte, a München lépéséről először a mindig jól értesült Fabrizio Romano számolt be.

Tuchel ismét BL-t nyerhet az új csapatával

A Bayern 2021 áprilisában szerződtette Nagelsmannt a Lipcsétől a távozó Hans Flick helyére. Annak ellenére, hogy ott vannak a negyeddöntőben a Bajnokok Ligájában, odahaza a bajnokságban már messze nem nyújtanak olyan jó teljesítményt.

Jelenleg 1 pont a hátrányuk a listavezető Dortmund mögött, de ez sem elegendő a vezetőségnek, miközben a legendás csapat mindössze 4 ponttal számol többet, mint a harmadik helyezett Union Berlin.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a Manchester City elleni negyeddöntőben már Tuchel fogja irányítani a Bayernt, így a sikeredző ismét olyasvalamit vihet véghez, mint amikor átvette a Chelseat-t, akikkel rögtön megnyerte a trófeát.