Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Tuchel lehet a befutó a PSG edzői posztjára?

Fotó: MTI/EPA/Reuters pool/Carl Recine
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mióta felbontotta szerződését a Chelsea-vel, a német edző szabadügynökként méri fel lehetőségeit.

Miután a PSG csúfos vereséget szenvedett a Bayern München ellen, ezzel együtt pedig kiestek a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata közül, a francia klub vezetése erősen elgondolkodott a klub jövőjén: Christophe Galtier napjai meg vannak számlálva a PSG-nél.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Eközben a fichajes.net értesülései szerint Franciaországból már megerősítették, hogy a klub elnöke, Nasszer Al-Khelaifi egy megbeszélést hívott össze a Bayern München elleni vereség nyomán, mivel ki akarja elemezni a mérkőzést.

Ennek a megbeszélésnek pedig szinte borítékolhatóan az lesz a vége, hogy menesztik az utóbbi időkben csalódást keltő Galtiert. Mivel az edző jövője kérdéses, felmerült a kérdés, hogy ki lesz az utódja.

A portál értesülései szerint egy új név került fel a francia csapat listájára, aki nem más, mint Thomas Tuchel. A német edző felbontotta szerződését a Chelsea-vel, így jelenleg szabadügynök, és már várja a lehetőséget, hogy ismét egy komoly csapatot irányíthasson.

Nem véletlenül merült fel Tuchel neve: ő volt ugyanis az egyetlen edző, aki a Bajnokok Ligája döntőjébe vezette a PSG-t, ám ennek ellenére hónapokkal később kirúgták, mert nézeteltérései voltak a csapat egyik legfontosabb kulcsjátékosával. Állítólag Zinedine Zidane neve is felmerült opcióként, ám vele kapcsolatban egyelőre semmilyen konkrétumot nem tudni.