Közel hétmilliárd forintnak megfelelő fontot kockáztat a Tottenham Conte kirúgásával

MTI/EPA/Isabel Infantes
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Hasonló a történet Mauricio Pochettino PSG-s lelépti pénzéhez.

A Tottenham Hotspur csapatának nem kevesebb mint 15 millió fontot kellene fizetni Antonio Conténak, ha még a szezon vége előtt menesztik a kispadról – számolt be róla a 90min.com.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Az olasz edzőre egyre nagyobb nyomás nehezedik a csalódást keltő szezon miatt, a klub körüli források szerint pedig mind komolyabban fontolgatják, hogy végkielégítés ide, végkielégítés oda, elküldik Contét.

Habár óriási összegről van szó, azt sem szabad elfelejteni, hogy a Tottenham számára a Bajnokok Ligája indulás is komoly bevételt jelentene, azonban könnyen előfordulhat, hogy végül lecsúsznak róla.

A Newcastle ugyanis az elmúlt fordulókban, egy rettentő sorozatot követően végül csak összekaparta magát, és két pontra megközelítette a továbbra is gyengélkedő Londoniakat.

A problémákat tovább tetézi, hogy a Szarkák két meccsel kevesebbet játszottak, csakúgy, mint a bajnokságban a rakétákat döcögve, de valamennyire azért csak begyújtó Liverpool is, amely szintén utolérheti a bajnokság hajrájára a Tottenham-et.

Conte ráadásul a játékosokkal is egyre rosszabb viszonyban van, a Southampton ellen elszórakozott kétgólos előny miatt csak döntetlenre futotta a bajnokság utolsó helyezettjével szemben, a meccs utáni sajtótájékoztatón pedig a csapattagok önző viselkedését és a klubhierarchiát tette felelőssé a csúfos eredmények miatt.