Clouds
21 Budapest
Dollár
346,72 Ft
Euró
370,60 Ft
Font
431,40 Ft
Bitcoin
27,157 $

Régi-új edző ülhet le Conte helyére a Tottenhamnél

Fotó: EPA/Isabel Infantes
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Több név is felmerült már Antonio Conte esetleges utódjával kapcsolatban, ám nem kizárt, hogy végül egy korábban már bevált személy lesz a befutó.

A Sky Sports értesülései szerint 48 órán belül döntés születhet a Tottenham csapatát és vezetőségét nyíltan kritizáló Antonio Conte ügyében, aki a hírek szerint csak azért mondhatja még magát a sarkantyúsok vezetőedzőjének, mert a szerződésében foglalt záradék értelmében menesztése esetén egy évnyi fizetésére tarthatna igényt.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Mivel Conte szerződése néhány hónapon belül lejár, nagy fejtörésbe kezdtek a klubnál, ugyanis amennyiben kitölti a szerződését, mindössze 4 millió fontjába kerülne a klubnak, szemben azzal a 15 millióval, amit menesztése esetén kellene kifizetni neki.

Bárhogy is dönt a vezetőség, az utód kiválasztása már egészen biztosan elkezdődött a háttérben, az egyik legfőbb esélyessé pedig a csapat korábbi edzője, Mauricio Pochettino lépett elő.

A Sky Sports úgy tudja, a csapat képviselői már fel is vették a kapcsolatot az argentin edzővel, aki mellett több érv is szólhat, de a legfontosabb talán az, hogy a játékosok kedvelték őt az ott tartózkodása alatt, ami a csapategység újbóli megteremtése szempontjából kulcsfontosságú lehet.

Úgy tudni, Pochettino is hajlandó lenne visszatérni az edzőséghez, ám a lap szerint csak nyáron dönt majd a számára legjobbnak tűnő opció mellett.