Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,863 $

Így nullázták le a Chelsea-t hazai pályán az angol bajnokságban (videó)

A Chelsea egy több mint fájdalmas vereségen van túl az angol bajnokságban, és még mindig nem látni a fényt az alagút végén.

Fotó: EPA/DANIEL HAMBURY
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Amikor pislákolni kezd valami az alagút végén , a Chelsea rendre gondoskodik arról, hogy a szurkolók visszakerüljenek a földre. Ez legutóbb sem volt másképp, és egy nagyon nagy pofonba futottak bele Londonban, nem sokkal azután, hogy az ellenfelük, a Wolverhampton kikapott a Manchester United ellen.

A Vörös Ördögök ismét nyertek, és már a West Ham United előtt vannak, arra készülvén, hogy valahogyan megszerezzék a Bajnokok Ligája indulást érő negyedik helyet. Erre a Chelsea-nek aligha lesz esélye, és elég valószínűnek tűnik, hogy még csak az Európa-ligában sem lesznek ott, ami ezzel a kerettel abszurdnak tűnhet. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Márpedig tovább és tovább zuhannak a kisebb felemelkedések után. Kiszámíthatatlanul játszanak, bár az nem okozhatott nagy meglepetést, amikor a Liverpool simán verte őket, akik vasárnap kapituláltak az Arsenal ellen. Szoboszlai Dominik pedig megsérült a meccs előtt, és egyelőre nem tudni, mennyit kell kihagynia.

A Chelsea edzője, Pochettino vállalta a felelősséget a Wolverhampton elleni zakóért, bár ez még nem jelenti azt, hogy lemondana. Rendkívül ritkán mond le egy edző, különösen ezen a szinten, amikor sok millió eurós végkielégítést kapnak, ha kirúgják őket. Hogy Londonban mikor fogy el a türelem Pochettino kapcsán, az szintén nagy kérdés.

Ami biztos, hogy megint elkerülhető gólokat kapott a Chelsea, a szurkolók nem véletlenül voltak olyan dühösek. Érdemes megnézni az összefoglaló videót, tanulságos, főként a londoniak számára, akik még az egyik legjobb edzővel sem tudják hozni a meccseiket. 23 forduló után mindössze 31 pontot gyűjtöttek, és döbbenetes módon már 10 vereség áll a nevük mellett.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.