Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

A Chelsea tulajdonosa türelemre intette az elégedetlenkedő szurkolókat

Továbbra sem megy a Kékeknek, a drukkerek egyre többet adnak hangot elégedetlenségüknek.

London, 2022. május 8. Todd Boehly, a Chelsea labdarúgóklub új amerikai tulajdonosa a Chelsea - Wolverhampton Wanderers bajnoki labdarúgó-mérkõzésen Londonban 2022. május 7-én. Todd Boehly és Mark Walter, valamint a svájci Hansjörg Wyss, továbbá a Clearlake Capital amerikai befektetési csoport 4,25 milliárd fontos üzlet keretében veszi át a tavaly Bajnokok Ligája-gyõztes londoni egyesületet Roman Abramovicstól, a klub orosz tulajdonosától, akivel szemben a brit kormány az ukrajnai háború kitörése után intézkedéseket léptetett életbe. MTI/EPA/Andy Rain
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ahogy arról már írtunk, nyílt levelet fogalmazott meg a Chelsea egyik szurkolói csoportja, melyben kifejtették az új vezetőséggel kapcsolatos aggályaikat. A közleményben arról is szó esett, hogy a csapat gyenge teljesítménye árthat a klub megítélésének, és jobban át kellene gondolni a kiadásokat is.

Todd Boehly, a Chelsea társtulajdonosa nem hagyta szó nélkül a felhívást, és bár elismerte, hogy jelenleg nem a legjobb a kapcsolat a csapat és a drukkereik között, ragaszkodott ahhoz, hogy ki kell tartaniuk a hosszú távú céljaik mellett a jövőben is – közölte a 90min. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

„Hihetetlen egyéni kvalitásokkal rendelkezik a keretünk, csak időt kell adni a játékosoknak, hogy csapattá érjenek” – fogalmazott Boehly, akinek véleménye szinte megegyezik Mauricio Pochettinóéval, aki nemrég arról beszélt, hogy csapata a későbbiekben a bajnoki címért fog harcolni.

„A szurkolóink talán túlzottan is törődnek a csapattal. Egy jó és rossz hír is egyben. Frusztráltak a játékosokkal és a tulajdonosokkal szemben. Ezt megértem, de nekünk továbbra is ki kell tartanunk a céljaink mellett” – mondta Boehly, aki várhatóan 2027-ig lesz a klub elnöke.

A társtulajdonosokkal egyetértésben kötött megállapodás részeként ugyanis úgy döntöttek, hogy ötévente újraválasztják a klubelnököt. A Chelsea ugyanakkor határozottan cáfolta, hogy Boehly és a Clearlake társalapítói, Behdad Eghbali és Jose Feliciano között bármilyen feszültség húzódna.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.