Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Neccesen és emberhátrányban nyert a Chelsea a Brighton ellen

A Liverpool hasonlóan a Chelsea is egy igen fordulatos és izgalmas mérkőzést zárt a Premier League 14. fordulójában.

Fotó: EPA/DANIEL HAMBURY
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Arsenal a győzelmével csak megerősítette a helyét a bajnokságban, amivel nyomást helyeztek a riválisokra. Először a Liverpoolon volt a sor, hogy válaszoljanak, miközben a Manchester United kikapott a Newcastle otthonában.

Papíron egy egyszerűbb meccs várt a Liverpoolra, és nemcsak a régmúlt statisztikái miatt a Fulham ellen. Végül sokkal szorosabb és drámaibb volt a mérkőzés, amin Szoboszlai kezdőként léphetett pályára. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Óriási gólokkal nyert a Liverpool, és ez egy olyan meccs, amiről még évek múltán is beszélni fognak. A gólok mindent elárulnak, az ember csak kapkodta a fejét, akárcsak a Chelsea és a Brighton meccsén.

Emberhátrányban nyert a Chelsea

Fernandez már a 17. percben eredményes volt, vezetéshez juttatta a londoniakat, majd a 21. percben Colwill mindezt megduplázta. Sokáig nem örülhettek ennek, mert a vendégek a 43. percben szépítettek.

Sőt, a 45. percben Gallaghar a második sárga lapját is megkapta, így a Chelsea több mint nehéz helyzetbe került. Emberhátrány ide vagy oda, a 65. percben Fernandez büntetőből is eredményes volt.

Azzal, hogy a hosszabbításban Pedro 3-2-re módosította az állást, a Chelsea ráhozta a frászt a szurkolókra, de most nem úszott el a 3 pont. A 10. helyen állnak 19 ponttal, így továbbra is messze vannak, de Pochettino irányítása alatt van potenciál a csapatban.