Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Ancelotti is megszólalt a Real Madrid bravúros győzelme után

A Girona ugyan mindent beleadott, ám később a csapat edzője, Míchel is elismerte, hogy csapata „nem a Real Madrid ligájában játszik”.

Fotó: MTI/EPA/EFE/J. J. Guillen
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a Real Madrid szombaton 4-0-ra legyőzte a Gironát: Vinícius Júnior nyitotta a gólok sorát a Santiago Bernabeuban, majd Jude Bellingham is betalált, noha őt végül bokasérülése miatt le kellett cserélni. Végül Rodrygo Goes alakította úgy a mérkőzést, hogy 4-0 legyen vége, amivel a Real Madrid 5 ponttal lehagyta a Gironát a tabella élén.

Míchel a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón rámutatott, a Girona mindent megtett, hogy helytálljon a pályán, ám a Real Madrid a legjobb formáját hozta, amivel elég nehéz versenyezni. Úgy folytatta, játékosai mindent beleadtak, de a Real Madrid játékosai végig fölényben voltak a pályán. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Azt is kiemelte, hogy a Girona nincs azon a szinten mint a Real Madrid, hozzátéve, hogy csapata még mindig növekszik. Arra is kitért, hogy csak négy-öt csapat van a világon, mely képes felvenni a versenyt a Real Madriddal, azonban ha úgy játszanak, mint szombaton, „nagyon nehéz megállítani őket”.

Ancelotti is megszólalt a mérkőzés után, ugyanakkor első dolga volt, hogy elismerje, „a Girona egy nagyon jó csapat”, hozzátéve, hogy még nem kaptak ki idegenben. Noha az edző nagyon örült a végeredménynek, az egész csapat estéjét beárnyékolta a Bellingham miatti aggodalom. A játékos állapota kapcsán Ancelotti elárulta, a játékosnak kificamodott a bokája, amit vasárnap vizsgálnak meg, de bizakodó, és úgy véli, már kedden bevethető lesz a pályán.