Clouds
21 Budapest
Dollár
358,06 Ft
Euró
385,33 Ft
Font
437,87 Ft
Bitcoin
27,664 $

ByeAlex nem akarja, hogy megunják az emberek

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

ByeAlex számára az X-Faktor több mint meghatározó volt, de úgy érezte, eljött a búcsú ideje, miközben négyszer is megnyerte a műsort a versenyzőjével.

ByeAlex nem tagadja fontos epizód volt az életében az X-Faktor, ami miatt éveken át mentorként is tekinthetett magára. „Most már mentor az nem vagyok. Ez elmúlt, de voltam, és az nekem fontos volt.”

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Hozzátette, mindig emlékezni fog erre az időszakra, és élete meghatározó része marad. Egyelőre nem tudni, hogy mikor folytatódik az X-Faktor, aminek a helyét a The Voice vette át, de ByeAlex már elköszönt.

Egy korábbi posztjában kifejtette, hogy a tavalyi év végén tulajdonképpen elbúcsúzott az X-Faktortól és a televízió nézőitől. „Úgy éreztem, hogy talán nekem is el kell köszönnöm az X-Faktortól, meg az emberektől is, a tévénéző emberektől is ebben a műsorban, mert én nem akarom, hogy megunjanak. Nem akartam. Azt sem akartam, hogy az X-Faktort megunják.” – fogalmazott az RTL kérdésére Alex.

Szerinte a csúcson volt a műsor, és nem hiszi, hogy Magyarországon készült olyan produkció, ami ennyire sikeres volt, ennyi éven át. Ráadásul egymás után négyszer emelhette magasba az öklét, és ezzel az X-Faktor történetének legsikeresebb mentorává vált.

„Négyszer győztem, az sok.” Ennek kapcsán úgy fogalmazott, kereste erre a választ, miközben igyekezett korrekt és őszinte lenni a műsorok alatt. „Nem adásban taktikázni mondatokkal.” – tette hozzá.

A legmeghatározóbb x-faktoros éve a 2018-as volt, amikor hétről hétre dalokat írt a csapatával, és milliós nézettségeket értek el. Gyakorlatilag az X-Faktorban nőtt fel, hiszen 2016-ban még csak növekedőben volt a zenekara.

Szerinte, ha nem szerepel az X-Faktorban, ma más dalai lennének, mert eltérő ingerek érték volna. Ugyanakkor sokkal türelmesebbé vált a műsor hatására, az arroganciája is eltűnt, bár most is ezt mondják rá, hogy arrogáns. „Akkor sokkal rosszabb voltam.” Nem tartja valószínűnek, hogy az X-Faktor nélkül mainstream előadó lenne, jelenleg pedig könyvet is ír.