Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,48 Ft
Euró
393,50 Ft
Font
459,79 Ft
Bitcoin
62,822 $

ByeAlex nem akarja, hogy megunják az emberek

ByeAlex számára az X-Faktor több mint meghatározó volt, de úgy érezte, eljött a búcsú ideje, miközben négyszer is megnyerte a műsort a versenyzőjével.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

ByeAlex nem tagadja fontos epizód volt az életében az X-Faktor, ami miatt éveken át mentorként is tekinthetett magára. „Most már mentor az nem vagyok. Ez elmúlt, de voltam, és az nekem fontos volt.”

Hozzátette, mindig emlékezni fog erre az időszakra, és élete meghatározó része marad. Egyelőre nem tudni, hogy mikor folytatódik az X-Faktor, aminek a helyét a The Voice vette át, de ByeAlex már elköszönt. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

Egy korábbi posztjában kifejtette, hogy a tavalyi év végén tulajdonképpen elbúcsúzott az X-Faktortól és a televízió nézőitől. „Úgy éreztem, hogy talán nekem is el kell köszönnöm az X-Faktortól, meg az emberektől is, a tévénéző emberektől is ebben a műsorban, mert én nem akarom, hogy megunjanak. Nem akartam. Azt sem akartam, hogy az X-Faktort megunják.” – fogalmazott az RTL kérdésére Alex.

Szerinte a csúcson volt a műsor, és nem hiszi, hogy Magyarországon készült olyan produkció, ami ennyire sikeres volt, ennyi éven át. Ráadásul egymás után négyszer emelhette magasba az öklét, és ezzel az X-Faktor történetének legsikeresebb mentorává vált.

„Négyszer győztem, az sok.” Ennek kapcsán úgy fogalmazott, kereste erre a választ, miközben igyekezett korrekt és őszinte lenni a műsorok alatt. „Nem adásban taktikázni mondatokkal.” – tette hozzá.

A legmeghatározóbb x-faktoros éve a 2018-as volt, amikor hétről hétre dalokat írt a csapatával, és milliós nézettségeket értek el. Gyakorlatilag az X-Faktorban nőtt fel, hiszen 2016-ban még csak növekedőben volt a zenekara.

Szerinte, ha nem szerepel az X-Faktorban, ma más dalai lennének, mert eltérő ingerek érték volna. Ugyanakkor sokkal türelmesebbé vált a műsor hatására, az arroganciája is eltűnt, bár most is ezt mondják rá, hogy arrogáns. „Akkor sokkal rosszabb voltam.” Nem tartja valószínűnek, hogy az X-Faktor nélkül mainstream előadó lenne, jelenleg pedig könyvet is ír.