Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

X-Faktor: ByeAlex már korábban jelezte az RTL-nek, hogy elfáradt

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

ByeAlex őszintén beszélt arról, miért döntött úgy, hogy kilép az X-Faktor stábjából, ahol nagy sikereket ért el.

Csütörtökön egy igen meglepő hír is napvilágot látott, miszerint 2023-ban mégsem lesz X-Faktor. Helyette visszatér a The Voice, ami ugyancsak egy zenei tehetségkutató, de teljesen más formátumban.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Egy nappal később befutott az RTL hivatalos bejelentése, melyből az is kiderült, hogy az X-Faktor szünetre megy. Időközben ByeAlex reagált a hírekre, és elárulta, ő már korábban jelezte a csatornának a dolgot, miszerint elfáradt.

„Sziasztok emberek! Mostanra gondolom többen is találkoztatok a hírekkel, miszerint idén a faktor elmarad. ez így igaz; nem lesz idén. Nem véletlenül volt már a mondandóm tavaly a műsor végén is tkp.”

ByeAlex úgy érzi, eljött a búcsú ideje

„Egy búcsú, hiszen én már év végén is jeleztem a csatorna felé, hogy elfáradtam; részemről a hat évadot komolyan vettem, rengeteg dalt (slágereket) írtam meg ez idő alatt, utat mutattam sok fiatalabbnak – néhányan aztán, lehet másként látták – és négyszer győztem is a versenyzőimmel.”

„Úgy éreztem, hogy nincs bennem több, pihennem kell a műsortól, el kell tőle köszönnöm, mert ugyan nem lustálkodtam a hat év alatt sem, mégis a 2020-as évem volt a legtermékenyebb zeneileg, pont az, amikor nem volt X-Faktor a covid-helyzet miatt. ezt észre kell vennem.”

„Az RTL biztosan sikerre viszi majd az új műsort is és a Faktornak is jót tesz majd egy kis pihenő. Én részemről úgy gondolom, hogy egy olyan progresszív zenei reality-t készítettünk a hat év alatt, ami az őrültségei ellenére megreformálta a tehetségkutatók történelmét itthon.”

„Én részemről most még többet tudok saját zenékkel foglalkozni és írni tovább a könyvemet. Nyáron pedig koncertek… sőt, már áprilisban megindulunk… (hamarosan hozom a dátumokat… meg az új dalokat persze!) ui: tegnap megjelent Manuel lemeze. hallgassátok meg, ha még nem tettétek.”