Clouds
21 Budapest
Dollár
375,13 Ft
Euró
399,84 Ft
Font
457,98 Ft
Bitcoin
28,484 $

Hivatalos: valóban jön a The Voice az RTL-re, már lehet jelentkezni

TÉMÁK:
#énekes #RTL
Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Az RTL hivatalosan is megerősítette, igazak a hírek, miszerint visszatér a The Voice Magyarországra.

Az RTL idei nagy meglepetése 2023-ban a The Voice tehetségkutató műsor lesz, amibe már várják a jelentkezőket, akik szeretnék megmérettetni magukat. Az RTL 2001 óta teret adott a tehetségeknek, hogy megmutassák magukat és sok versenyző szép karriert épített egy-egy műsor után.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

A Csillag születik, a Hungary’s Got Talent, a Made in Karantén és minden idők legsikeresebb tehetségkutató műsora az X-Faktor után – ami évről-évre hatalmas újításokkal tudott a csúcson maradni és 11 évadon át volt a nézők kedvence – érkezik a The Voice, ami idén a szünetre vonuló X-Faktort váltja. Az évekkel ezelőtt Magyarországon már sugárzott műsorhoz képest, az új The Voice-t az X-Faktor sikeres stábja, az UFA Magyarország gyártja, ami garancia a minőségre és a szórakoztatásra.

A The Voice egy énekes tehetségkutató showműsor (ITV formátum). Ám a meghallgatások merőben eltérnek az eddig megszokottól, hiszen itt a Zsűritagok úgy választják ki a meghatározott számú versenyzőiket, hogy az első megmérettetésen nem látják, csak hallják őket, így csupán a fülükre és a megérzésükre tudnak hagyatkozni.

A versenyzőknek pedig elég lesz egy Zsűritagot meggyőzniük ahhoz, hogy továbbjussanak, ugyanis, ha az egyikük megfordul a versenyző felé, azzal automatikusan tovább is jutatta a csapatába. Abban az esetben, ha többen megfordulnak, a versenyző választhat, kinek a csapatába szeretne kerülni. A válogatókat pedig majd a Párbajkörök és hasonlóan az X-Faktorhoz, az Élő showk követik.

Akik eddig bizonytalanok voltak, vagy úgy gondolták nem alkalmasak egy ilyen típusú megmérettetésre, vagy egyszerűen kizárólag csak a hangjukkal szeretnének bizonyítani, itt a lehetőség, azaz a The Voice, ahol a hang a legnagyobb fegyver. Itt tudsz jelentkezni a The Voice-ba: https://rtl.hu/thevoice/itt-lehet-jelentkezni-a-voicera