Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Botrány tört ki Vitézy Dávid élő sajtóeseményén (videó)

Vitézy Dávid jól kezelte a helyzetet, de érezhető volt a feszültség, és az, hogy a Karácsony Gergelyt támogatók nagyon tartanak a riválistól.

...svg content...Fotó: Facebook/Vitézy Dávid
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Nagyon sűrű órákon vagyunk túl, köszönhetően annak, hogy Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje visszalépett. Ezzel beindult a lavina, amire Vitézy Dávid reagált először, akit sokan a Fidesz emberének tartanak, de többek között ezt is kategorikusan tagadja, azt azonban nem, hogy Ungár Péter jelentős pénzzel szállt be a kampányába.

Karácsony Gergely színjátéknak nevezte ezt az egészet, akinek nagyot zuhant a népszerűsége a vitákat követően, amiket egyértelműen Vitézy Dávid nyert meg. Azzal pedig, hogy a Fidesz beállt mögé, még többet nyert, miközben kijelenti, nem hajlandó velük koalícióra lépni, ahogyan a DK-val sem. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Elmondása szerint nem tudott előzetesen a Fidesz tervéről, Szentkirályi visszaléptetéséről, míg sokan mások mást gondolnak erről. Mint mindig, a választáson, ezen a hétvégén dőlnek el a kérdések, Budapest sorsát illetően is. Vitézy a kialakult helyzet miatt sajtótájékoztatót hívott össze, ami közjátékkal ért véget.

Megjelentek ugyanis Karácsony Gergely támogatói, aminek láthatóan Ungár Péter sem örült. Szerencsére tétlékességre nem került sor, és Vitézy valóban jól kezelte a helyzetet, majd megint tisztázta, nem a Fidesz jelöltje, és nem is fog együttműködni a kormánypárttal koalíciós szinten.

Ezzel együtt azt is ígéri, ha főpolgármester lesz, megkapja a választóktól a bizalmat, teljesen kicseréli a Városházát, ahol Gyurcsány Ferenc emberei is ülnek. Alább egy videót láthatunk a sajtóeseményéről, melynek legvégén jelennek meg a Párbeszédtől, molinóval a kezükben.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.