Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Hivatalos: Szentkirályi Alexandra bejelentette a visszalépését, Vitézy Dávidot támogatja

A korábbi híreknek megfelelően Szentkirályi Alexandra bejelentette a visszalépését, és Vitézy Dávidot támogatja tovább.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Mint ismeretes, ma 16 óráig léphetnek vissza a jelöltek a választásoktól. Már csütörtökön arról szállingóztak a hírek, hogy Szentkirályi mégis visszaléphet, amivel Vitézy kezébe adhatja a győzelmet Karácsonnyal szemben, aki röviddel a bejelentés előtt győzködte a Fidesz jelöltjét, hogy tartson ki.

Vitézy a választási viták után érezhetően népszerűbbé vált, meggyőzhette az embereket a programjával, és most, hogy a Fideszt mozgósítják mögé, Karácsony hirtelen több mint nehéz helyzetben találhatja magát. Orbán Viktor már korábban azt jósolta, hogy „bukóvári” van a jelenlegi főpolgármesternek, akinek semmi jót nem tud mondani a teljesítményéről. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

„Kedves Budapestiek! Számomra továbbra is az a legfontosabb, hogy Gyurcsány és Karácsony távozzanak a város éléről. Ezért utat adva a változásnak elállok a főpolgármester-jelöltségtől és a Fidesz fővárosi listavezetőjeként folytatom a kampányt.” – írta a bejelentésében Szentkirályi, aki ezzel a lépéssel könnyen lehet, hogy Vitézy kezébe adja a győzelmet.

Arra kéri a szavazókat, hogy Karácsony riválisára szavazzanak, őt jelöljék meg vasárnap a választási lapon, mert benne hisznek tovább, hogy képes lesz leváltani Karácsony Gergelyt. „Egyben arra kérem minden támogatómat, hogy a főpolgármesteri szavazólapon Vitézy Dávidra, a listás szavazólapon pedig az általam vezetett Fidesz-KDNP listára szavazzon!”

Továbbra is az a cél, hogy leváltsák Karácsony Gergelyt és Gyurcsány Ferencet Budapest éléről. „Így lehetséges a változás, így lehetséges a győzelem. Június 9-én zavarjuk el Gyurcsányt és Karácsonyt a Városházáról! Együtt győzni fogunk! Hajrá, Magyarország! Hajrá, Budapest!”

További részletek hamarosan…

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.