Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Benzema tagadja, hogy kapcsolatban áll a Muszlim Testvériség iszlamista csoporttal

A francia belügyminiszter vádjait hivatalos is visszautasították.

MTI/EPA/STR
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Karim Benzema ügyvédjén keresztül cáfolta azokat az értesüléseket, miszerint kapcsolatban állna a Muzulmán Testvériség iszlamista csoporttal – számolt be róla a France24.

Az Al-Ittihad játékosát Gerald Darmanin belügyminiszter vádolta meg egy televíziós műsorban, miután az Aranylabdás francia labdarúgó az Izrael és Hamász közötti konfliktus kapcsán a közösségi médiában is megnyilvánult. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

„Minden imánk a gázai lakosokért szól, akik ismét áldozatai ezeknek az igazságtalan bombázásoknak, amelyek sem a gyerekeket, sem pedig a nőket nem kíméli” – írta Benzema az X-en.

Darmanin a CNews csatornának nyilatkozva azt állította, hogy Benzema „kapcsolatban áll a hirhedt Muzulmán Testvériséggel”, amely egy egyiptomi iszlamista csoporttal, amellyel Kairó tiltólistára tett.

„Az állítás hamis! Karim Benzema soha nem állt semmilyen kapcsolatban ezzel a szervezettel” – nyilatkozta a labdarúgó ügyvédje, Hugues Vigier a vádak kapcsán.

Az ügyvéd szerint Benzema csupán „együttérzését” fejezte ki azokkal a történésekkel kapcsolatosan, „melyeket Gázában követnek el, és amit sokan háborús bűnöknek tartanak. Ám ez semmit nem von le az október 7-i, izraelben elkövetett terrorcselekmények borzalmából”  – fogalmazott.

Hiánypótló hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nébih

Tudatos hűtőhasználattal érdemes küzdeni az élelmiszerpazarlás ellen.