Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,14 Ft
Euró
393,13 Ft
Font
468,13 Ft
Bitcoin
66,369 $

További Hírek

Az iráni állami média tagadja az erkölcsrendészet feloszlatását

Az iráni állami média tagadja, hogy a rezsim feloszlatja a Mahsa Amini bántalmazásával vádolt erkölcsrendészetet, annak ellenére, hogy a napokban erről szóltak a hírek.

A Kreml állítja, Oroszország „hazai gyártású drónokat használ”

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője hosszas hallgatás után azt állította, hogy a "Kremlnek nincsenek információi az iráni drónok vásárlásáról".

Miután Oroszország atomfegyverrel fenyegetett, Oroszország kijelentette: nem fenyeget atomfegyverrel

Noha Putyin épp két nappal ezelőtt fenyegetett atomfegyverek bevetésével, Oroszország most állítja, "senkit sem fenyeget atomfegyverrel".

Peszkov tagadja, hogy egymillió embert hívnának be a részleges mozgósítás keretében

Miután szerdán az orosz elnök bejelentette a részleges mozgósítást, csütörtökön egy jelenleg száműzetésben lévő független orosz lap arról jelentett, hogy az a 300 ezer valójában egymillió.

A Belügyminisztérium tagadja, hogy legfeljebb 20 fokig lehet majd fűteni az iskolákat

Kissé meglepő a reakció a kormány részéről, miután Kisfaludy László köznevelési helyettes államtitkár egy megkeresésre válaszul közölte, hogy ha a tantermekben a hőmérséklet eléri a 20 Celsius-fokot télen, nem szükséges további fűtést biztosítani.

Az orosz állami televízióban hazudtak a Vinnicja elleni orosz rakétacsapásról

Megszokhattuk, hogy az orosz propaganda rendre tagadja a tényeket, mi több, rendszeresen elferdíti az igazságot, ám a 23 ember életét, köztük 3 gyermekét követelő újabb orosz rakétacsapás tagadása túlmegy egy határon.

A legénység meg nem nevezett tagjára hivatkozva állítja Oroszország, hogy nincs feltartóztatott orosz hajó

Az egyik orosz állami hírügynökség egy meg nem nevezett személy állításaira hivatkozva közölte, hogy Törökország igazából nem is tartóztatott fel semmilyen, lopott ukrán gabonát szállító orosz teherhajót.

Orosz védelmi miniszter: nem harcolnak sorkatonák Ukrajnában

Habár a Kreml több alkalommal is tagadta, hogy sorkatonákat küldtek Ukrajnába, azóta fény derült az igazságra, az orosz védelmi miniszter azonban továbbra is tagadja a tényeket.

A Kreml tagadja, hogy Oroszország intézett támadást Odessza ellen, melynek következtében 18 ember meghalt

Orosz rakéták csapódtak be Odessza közelében, melynek következtében 18 ember meghalt, ám a Kreml most ezt a támadást is tagadja.

Annak ellenére, hogy Putyin nukleáris erőkkel fenyegetőzik, a Kreml szerint „senki sem gondolkodik atomfegyverek bevetésén”

Egyre érdekesebb fordulatokat vesz a Kreml kommunikációja, hiszen a háború kezdete után nem sokkal Putyin magas készültségbe helyezte nukleáris erőit, a Kreml viszont most azt állítja, amúgy senki sem akarja bevetni őket.