Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Köbméter számra ömlött a sör a Leverkusen öltözőjében, Alonso is kapott a nyakába (videók)

Sorra jelentek meg a videók a Bayer Leverkusen bajnoki ünnepléséről az öltözőben, ahol nem kevés sör fogyott.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Bayer Leverkusen ugyan egy nagy múltra visszatekintő csapat a Bundesligában, eddig nem adatott meg számukra, hogy bajnoki győzelmet ünnepeljenek. Ennek most vége, mert Xabi Alonso rövid időn belül megszerezte a klubnak a „Salátástálat”, amire hosszú évtizedek óta vártak a szurkolók.

Ha ezek után nem kap szobrot Alonso, akkor soha, pláne úgy, hogy többek között a Liverpoolnak is nemet mondott. Nagyon szeret Németországban dolgozni, Leverkusen a második otthona, és most arra készül, hogy a Bajnokok Ligájában is eredményesek legyenek, amihez viszont nyáron több játékost kell igazolniuk. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Most azonban minden az ünneplésről szól, igazi őrület vette kezdetét azt követően, hogy a játékvezető lefújta a mérkőzést, amit 5-0-ra nyert meg hazai pályán a Leverkuesn a Werder Bremen ellen. Ezrével rohantak be a pályára, majd olyan mennyiségű sör fogyott, mint azelőtt talán egy ünneplés ideje alatt sem.

Érdemes megnézni az öltözőben készült felvételeket, többek között Alonsót is nyakon öntötték „némi” sörrel. Közben a játékosok táncoltak, énekeltek, soha nem voltak olyan boldogok, mint vasárnap, amit sosem felednek el. Erre évtizedek múltán is emlékezni fognak, és büszkék lehetnek arra, amit elértek, veretlenül a bajnokságban.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.