Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Egyetlen gól döntött a Barcelona és az Atletico Madrid csúcsrangadóján

Minden esélye megvolt arra a vendégeknek, hogy sokat nyerjenek ezzel a mérkőzéssel, de nem éltek a lehetőséggel.

Fotó: EPA/Alberto Estevez
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miután a Girona ismét hozta a meccsét, nyomást helyezett a riválisokra, akik nem számíthattak arra, hogy a kiscsapat ennyire erős lesz. A szezon elején senki nem gondolta, hogy Gironának halvány esélye is lehet a címre.

Ehhez képest 15 fordulót követően ugyanannyi pontjuk van, mint a listavezető Real Madridnak. Ez többek között a Barcelonának is feladja a leckét, akik igen nehéz helyzetbe kerültek a rossz formájuk miatt. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

A lehető legrosszabbkor látták vendégül az Atletico Madridot, akik még mindig egy meccsel kevesebbet játszottak, mint a többiek. Emiatt is nagy lehetőség volt számukra a Barcelona elleni rangadó vasárnap késő este.

Végül csak egy találat született a mérkőzésen, annak 28. percében, amikor Felix Raphina passzából eldöntötte a találkozó sorsát. Ezt követően már nem láthattunk több gólt, sárga lapokat viszont annál inkább.

A Real Madrid és a Girona 38 pontos az élen, majd jön a Barcelona 34 egységgel. Az Atletico 31 pontot gyűjtött eddig, de ha megnyerik az elmaradt mérkőzésüket, a katalánok elé kerülhetnek a tabellán.