Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Az Arsenal edzője szerint nincs más lehetőségük, mint felállni a padlóról a vereség után

Átvehették volna a vezetést a bajnokságban, ám az Aston Villa megállította Mikel Arteta csapatát.

...svg content...MTI/EPA/VINCENT MIGNOTT
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A hétvégi bajnoki forduló után a tavalyi aranyérmes Manchester City lehetett a nevető harmadik, miután a Liverpool és az Arsenal is kikapott. Szintén közös a két csapatban, hogy a héten csak szenvedtek, nem csupán a Premier League-ben, hanem a nemzetközi kupákban is.

Ám ahogyan Jürgen Klopp, úgy Mikel Arteta sem adta fel a bajnoki álmokat, az Arsenal edzője pedig annak ellenére is méltatta csapata teljesítményét, hogy a vasárnapi rangadó második játékrészében az Aston Villa maga alá gyűrte az Ágyúsokat. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

„Az első félidőnk az egyik legjobb volt a szezon során. Három vagy négy gólt kellett volna szereznünk. Nem így történt. A második játékrészben megtört a lendület, nem tudtunk irányítani. Két nagyon szerencsétlen gólt kaptunk” – idézte Artetát az ESPN.

„Gratulálunk az ellenfélnek, most pedig eljött a pillanat, hogy felálljunk a padlóról. Nincs más lehetőségünk. Ha meg akarjuk nyerni a bajnokságot és tovább akarunk jutni a Bajnokok Ligájában, akkor fel kell állnunk” – mondta határozottan Arteta.

„Ha ez nem sikerül, akkor az azt jelenti, hogy nem vagyunk elég erősek. Ez egy óriási próba számunkra” – tette hozzá a spanyol edző, akinek valóban fel kell ráznia csapatát, hiszen a Bayern München ellen a Bajnokok Ligája elődöntője a tét, odahaza pedig nem sikerült legyőzniük a bajnoki címet 11 győzelem után elbukó bajorokat.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.