Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Amatőr videón, ahogyan Ronaldo elfekteti a török játékost az Eb-n

Cristiano Ronaldo 39 évesen is simán elfektet egy védőt, ha kell, bejött a csele, amit még a törökök is megtapsolhattak.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Portugália már biztonságban van, továbbjutottak az Európa-bajnokságon, így lehetséges, hogy Ronaldo pihenőt kap pár társával az utolsó csoportmeccsen, bár olyan fitt, hogy mindezt nem érzi szükségesnek. Martinez szövetségi kapitány már célzott arra, hogy egy percig sem akarja pihentetni a csapatkapitányt.

Remek formában van, és a törökök ellen is önzetlen volt, miközben négyen rohantak oda hozzá a szurkolók közül, amit Martinez sem tartott normális dolognak. Az első srác volt a legsikeresebb, akit szívesen fogadott, majd a fiú úgy elfutott, hogy a biztonsági őröknek esélyük sem volt vele szemben. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Ronaldo is csak mosolygott, legbelül talán akkor is, amikor rendesen elfektette a törökök egyik játékosát, amiről több amatőr felvétel készült. Ezek az amatőr felvételek még inkább visszaadják ezeket a jeleneteket, és a közönség reakciója is beszédes, ahogyan a 39 éves aranylabdás világsztár simán odavágja a nála messzebb fiatalabb társát.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.