Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,34 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,802 $

Roberto Martinez szerint nem normális, hogy szurkolók futottak be a pályára Ronaldóhoz

A játékos aggodalmának adott hangot a Portugália-Törökország mérkőzésen történtek miatt.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Friedemann Vogel
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Portugália Törökország elleni 3-0-s győzelme Cristiano Ronaldót folyamatosan pályára szökő szurkolók közelítették meg a dortmundi Signal Iduna Parkban, ami aggodalmakat váltott ki a biztonságával kapcsolatban. Roberto Martinez például nyilvánosan adott hangot aggodalmának, miután többen is beszöktek a pályára, hogy közös fotót készítsenek Ronaldóval.

Végül összesen 5 szurkolónak sikerült Ronaldóhoz eljutnia a szombati dortmundi mérkőzésen, a portugál támadót, Goncalo Ramost pedig az utolsó akció alkalmával egy biztonsági őr lerúgta. Miután Ronaldo az első beszökött szurkolót szívélyesen üdvözölte, és pózolt egy fotóhoz, az eset másokat is erre ösztönzött. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Az incidensek komoly kérdéseket vetettek fel annak kapcsán, hogy az UEFA és Németország ténylegesen megtett-e minden szükséges biztonsági intézkedést, hiszen a pályára betolakodók látványosan könnyedén jutottak át a biztonságiakon.

Ennek kapcsán Roberto Martinez jelezte, attól tart, hogy egy olyan globális szupersztárral a csapatban, mint Ronaldo, problémás lesz a torna további része:

„Ez aggodalomra ad okot, mert ma szerencsénk volt, hogy a szurkolók szándékai jók voltak. Mindannyian szeretjük a szurkolókat, akik felismerik a nagy sztárokat és a nagy ikonokat az életükben. Mindannyian egyetértünk ezzel. De nagyon-nagyon nehéz pillanatok is adódhatnak, ha ezek a szándékok nem jók – a játékosok ki vannak szolgáltatva.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

A továbbiakban Martinez hangsúlyozta, úgy véli, ennek nem a pályán kellene történnie, kiemelve, hogy úgy tűnik, nem elég komoly a biztonság és a védelem az Eb-n. Rámutatott:

„Azt az üzenetet kellene átadnunk a szurkolóknak, hogy ez nem a helyes út, nem fogsz ebből semmit kihozni, és valószínűleg az intézkedések csak rosszabbak lesznek a jövőben. Nem jó, hogy a játékosok ennyire ki vannak téve ennek, hogy az emberek a pályán futkosnak.”

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.