Dollár
396,65 Ft
Euró
403,36 Ft
Font
477,81 Ft
Bitcoin
23,455 $

A Manchester City egyik legnagyobb sztárját hidegen hagyja Messi esetleges érkezése

not image

A T-800-as

2020. október 12. - 18:14

Vannak sztárok, akik nemigazán jönnek lázba attól, hogy Lionel Messi mellett játszhatnak, akit minden idők egyik legjobbjának tartanak.

Vannak sztárok, akik nemigazán jönnek lázba attól, hogy Lionel Messi mellett játszhatnak, akit minden idők egyik legjobbjának tartanak.

Soron kívül Újabb önjáró löveggel gazdagodott a Magyar Honvédség, itt megtekinthető

Messi azon kevesek egyike, aki már a pályafutása ideje alatt legendává vált, és a többség minden idők legjobbjának tartja őt, többek között Pelé és Maradona előtt. Ennél nagyobb elismerést nem is kaphatna a hatszoros aranylabdás.

A nyári időszak utolsó fele csak arról szólt, hogy Leo távozhat, és 20 év után egy másik csapathoz kerülhet, miután beadta a hivatalos távozási szándékát. Ennek ellenére maradt, mert nem akart komolyabb jogi csatákat a klubjával.

A hírek szerint a Manchester Cityvel már volt is egy megállapodása, addig a britek legutóbb azt mondták, a gazdasági válság ellenére minden szükséges forrással rendelkeznek ahhoz, hogy leszerződtessék a rekordert.

Télen valószínűleg még fizetniük kellene érte, de ha Messi nem hosszabbít, akkor nyáron ingyen távozhatna. A legjobb barátja, Luis Suarez azt mondta, ha a támadó jól érzi magát, és az elnökség lecserélődik, akkor még maradhat is.

A Manchester City tárt karokkal várná őt, és lehetséges, hogy Messi lenne a kulcs ahhoz, hogy újra bajnokok legyenek. Ez sok játékost motiválhatna jobb teljesítményre, de úgy tűnik, hogy a hosszabbítás előtt álló De Bruyne nem tartozik közéjük.

„Nem igazán érdekel, hogy őszinte legyek.” – idézte a goal.com a világhírű játékost, akitől megkérdezték, mit szól a pletykákhoz, ahhoz hogy az argentin Manchesterbe költözhet, ami talán az ő helyzetére is hatással lehetne.

„Ha jön, az egy jó dolog, de ha nem, akkor is van elég jó játékos a csapatban, akikkel élvezem a játékot, szóval egyelőre ez nem érint.” – fogalmazott egyértelműen, és kissé ridegen a kiváló futballista.

A kegyvesztetté vált Barcelona-sztár olyat ment az edzésen, hogy öröm nézni