Dollár
431,58 Ft
Euró
423,14 Ft
Font
482,17 Ft
Bitcoin
19,351 $

Nem kell aggódni, a Manchester Citynél minden adott Messi leigazolásához

not image

A T-800-as

2020. október 11. - 08:26

A hivatalos tájékoztatás szerint a Manchester City minden szükséges pénzügyi tőkével és forrással rendelkezik ahhoz, hogy Lionel Messit is soraiban tudja.

A hivatalos tájékoztatás szerint a Manchester City minden szükséges pénzügyi tőkével és forrással rendelkezik ahhoz, hogy Lionel Messit is soraiban tudja.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Az erősen körvonalazódni látszik, hogy ha Messi legkésőbb jövő nyáron távozik, és nem lehet meggyőzni a maradásáról, akkor a Manchester City lesz a következő klubja, mellyel állítólag már mindenben megállapodott.

Hetekkel ezelőtt egy 5 évre szóló és 700 millió euró értékű szerződésről szóltak a hírek, amit Messi nem tudott aláírni, mivel a Barcelonánál lévő kontraktusa nem tette lehetővé számára a korai távozást.

Jövő nyáron azonban lejár a kontraktusa, így minden adottá válik számára, hogy mindenfajta következmény nélkül és ingyen sétáljon ki a kapun. Ez az érzelmi okok miatt így is nehéz lenne számára, mivel 20 éve futballozik Barcelonában.

Legjobb barátja, Luis Suarez azt mondta, hogy Messi a Camp Nou-ban maradhat, ha lecserélik a vezetőséget és újra boldog lesz. Kérdés, hogy mit tudnának nyújtani a legendának ezen nehéz pénzügyi keretek között.

A Manchester City sokkal jobban áll, és a klub operatív főnöke megerősítette, hogy minden szükséges pénzügyi erővel rendelkeznek egy ilyen üzlet megkötéséhez – számolt be a hírről a Sky Sports. Pep Guardiola személye is azon tényezők között szerepel, ami meggyőzheti a 33 éves rekordert. Igaz, egyelőre a Barcelona volt edzője sem hosszabbított Manchesterben.

A City szakembere, Omar Berrada szerint a csapat készen áll arra, hogy a következő nyáron megállapodást kössön Messivel, akivel így szabadúszóként köthetnének szerződést. A Manchester Evening News-nak úgy fogalmazott, Leo a világ legjobb játékosa, és egyúttal generációja legjobbja is. „Azt hiszem, a világ bármely klubja megvizsgálná annak a lehetőségét, hogy leszerződtesse”.

A pénzügyi szakember szerint minden eshetőségre fel kell készülniük ezekben a nehéz időkben, de úgy érzik, hogy rendelkeznek azokkal a forrásokkal, amik segítségével biztosítani tudnák Messi hatalmas bérét.

Pirlo és Nedved még mindig nagyon penge…: az öregek tudnak! (videó)

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.