Dollár
431,80 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
19,505 $

Suarez elkezdett kitálalni, hogy mi megy a Barcelonánál, Messiről is beszélt

not image

A T-800-as

2020. október 9. - 10:37

Luis Suarez igazi fájdalmat érzett, amiért el kellett hagynia a Barcelonát, ráadásul ilyen körülmények között, mivel már a vezetőség és az új edző, Ronald Koeman sem tartott rá igényt, független attól, hogy a klub történetének egyik legnagyobb játékosa lett.

Luis Suarez igazi fájdalmat érzett, amiért el kellett hagynia a Barcelonát, ráadásul ilyen körülmények között, mivel már a vezetőség és az új edző, Ronald Koeman sem tartott rá igényt, független attól, hogy a klub történetének egyik legnagyobb játékosa lett.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Suarez még csereként is maradt volna, de többek között a magas fizetése miatt is meg akartak válni tőle. Végül a közvetlen riválisnak, az Atletico Madridnak adták el, mindössze 6 millió euróért. Ez sokaknál kiverte a biztosítékot.

A Barcelona ráadásul nem tudott egy új csatárt sem igazolni az uruguayi helyére. Még Memphis Depay alacsonyabb árát sem fizethették ki az anyagi gondjaik miatt, és úgy hírlik, hogy Lionel Messi fizetését ismét csökkenteni akarják.

Messi nagyon jó barátja Suareznek, és korábban az Instagram oldalán keresztül azt mondta, szebb búcsút érdemelt volna a barátja, aki a Barcelona történetének egyik legjobb játékosa lett az évek során, és az eredményei is ezt mutatják.

Leo hozzátette, nem érdemelte meg ezt a bánásmódot a csatártásra, aki a goal.com hasábjain elismerte, hasonló érzések kavarogtak benne, amikor kilépett a Barcelona kapuján, majd Madrid felé vette az irányt.

„Nem lepődtem meg azon, amit Messi mondott, mert túl jól ismerem őt ehhez, és tudtam, hogy olyan olyan fájdalmat érez, mint én.” – mondta Suarez, aki a válogatottjában is gólt szerzett legutóbb, ezúttal Chile ellen. 2-1 lett a végeredmény, és a csatár nagyon is kivette a részét a sikerből.

„Voltak más módszerek is arra, hogy helyesen járjanak el velem. Hat hosszú évet voltam ott, és Messit is zavarta a dolog. Barátként tekintek rá, és tudja, hogy milyen nagy fájdalmunk volt mindez. A családom boldognak akar látni engem.”

„Van néhány furcsa dolog Barcelonában, például az, hogy külön küldtek ki edzeni, mert nem voltál benne abban a keretben, akik játszani fognak. Az ilyen dolgok miatt rosszul éreztem magam, és csalódottan láttam, hogy érintett vagyok ebben az egészben.” – folytatta, aki sírt is a döntés miatt.

„A feleségem látta, hogy milyen szomorú és elkeseredett vagyok. Nevetni és újra boldog akartam lenni a pályán.”- idézte a játékost az ESPN.

https://liner.hu/csatlakozz-a-liner-hu-szerkesztoi-csapatahoz/

„Emiatt bátorítottak arra, hogy éljek a lehetőséggel. Amikor az Atletico megkeresett, egyetlen egy pillanatig sem haboztam. Nyilvánvalóan vannak dolgok, amikhez hozzá kell szoknom, de nagyon boldognak érzem magam a csapatnál.

Amikor Messi akár a Chelsea játékosa is lehetett volna: a bizonyos telefonhívás

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.