Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,972 $

A koronavírus-beteg Majka jó és rosszabb hírekkel is szolgált a kórházból

Majka közvetlen a hétvége előtt is „életjeleket” adott magáról, beszélt az aktuális állapotáról, kedvéről és közben válaszolt is pár kérdésre.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Majka közvetlen a hétvége előtt is „életjeleket” adott magáról, beszélt az aktuális állapotáról, kedvéről és közben válaszolt is pár kérdésre.

Szegény Majka ezzel a koronavírus-betegségével egy olyan hullámvasútra ült fel, amire soha nem akart volna jegyet váltani. Ugyanakkor még mindig a szerencsésebbek között van, mert időben kórházba került, valamint nem volt szükség arra, hogy intenzívebb ellátást kapjon.

Az első kórházi látogatása rövidre sikeredett, majd nem sokkal később újra felvették a betegek közé, mert belázasodott és kiszáradt. Nem volt túl jó állapotban, és nagyon várta az új CT-eredményét, mely végül mérhetetlenül elszomorította.

Közben keményen szólt vissza azoknak, akik abszurd kérdésekkel, vagy válaszokkal bombázták, és Curtis is aggódni kezdett a barátjáért. Sőt, az egyik reggel arra kellett ébrednie, hogy tiszta vér volt a maszkja, majd kiderült, hogy nem köhögött fel vért, csak a kezét sértette fel az intravénás bekötésnél.

Később már jó hírekkel is szolgált, és nemcsak a koronavírus-betegségéről beszélt, valamint egyértelmű választ adott arra a kérdésre, hogy be fogja-e adatni magának a vakcinát, és melyik az az oltás, amire nemet mondana.

Az új videójának elején közölt jó és rossz híreket is. Jó hír volt, hogy a gyulladásos eredménye, ami tegnap még magas volt, most pedig a felére esett vissza. Ugyanakkor egy másik eredmény értéke feljebb csúszott. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Egy hete nem tudta kialudni magát, és úgy döntött, hogy este bevesz egy fél altatót. A szteroid és az antibiotikum adagját is fokozatosan veszik vissza. Ma készítettek volna neki egy újabb PCR tesztet, de mivel közvetlen előtte evett, ez nem lett volna túl reprezentatív.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.