Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,562 $

Egészen elképesztő holland szurkolói tömeget vettek videóra az Európa-bajnokságon

Nehéz szavakat találni a holland szurkolókra, akik bármelyik másik táborral felveszik a versenyt, ismét kitettek magukért.

...svg content...Fotó: EPA/VINCENT JANNINK
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A magyar szurkolók is ott vannak a világ legjobbjai között, emiatt is volt sajnálatos a Svájc ellen látott első félidő, amit sokan értékelni sem tudtak, annyira gyenge volt. Szoboszlai Dominik nemrég az Instagram oldalán keresztül is üzent, nem sokkal azután, hogy Marco Rossi a németek elleni meccsről beszélt.

Ma sem maradunk meccsek nélkül az Európa-bajnokságon, az este folyamán az angolok is pályára lépnek, míg délután Hollandia Lengyelországgal csap össze. Nem kell magyarázni azt a tömeget, amit videóra vettek a holland szurkolótáborról, egészen elképesztő és lenyűgöző látvány, egyúttal félelmetes is. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

A Forma-1-ben hasonló módon tesznek ki magukért Max Verstappen miatt, de ha futballról van szó, még inkább emelik a tétet. Sokat várnak a csapattól a tornán, bár nem lesz könnyű dolguk, mert több olyan csapat is, van, akik eljuthatnak a döntőig.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Vitézy Dávid: Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra egymásra talált

Vitézy Dávid reagált Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra nyilatkozatára, miszerint egyikőjük sem akarja őt főpolgármester-helyettesnek