Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Videón Spanyolország gálája a horvátok ellen az Európa-bajnokságról

Meggyőző győzelmet aratott Spanyolország Horvátország ellen az Európa-bajnokság második játéknapján Németországban.

...svg content...Fotó: EPA/ABEDIN TAHERKENAREH
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar válogatott vereséggel rajtolt az Európa-bajnokságon, ugyanakkor Marco Rossi szövetségi kapitány is jelezte, nem szabad leírni őket, és még mindig van két mérkőzés, amiken 6 pontot lehet szerezni. Ennek megfelelően futnak majd neki a kihívásoknak, legközelebb Németország ellen.

Szoboszlai Dominik szintén hisz a továbbjutásban, hiába nehéz most a helyzetük, mivel Svájc ellen még csak pontot sem gyűjtöttek. Ha a németeket sem sikerül legyőzni, onnan még nehezebb lesz, és az sem mellékes, mit játszik egymással Svájc és Skócia.- Hamarosan erre a kérdésre is választ kapunk, mivel napokon belül mind a négy csapat újra pályára lép. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

Spanyolország és Horvátország szintén egymásnak feszült, amiben nem volt köszönet a spanyolok részéről. Meglehetősen simán hozták a 3 pontot, és maximálisan megérdemelték a győzelmet. Horvátország csalódást okozott, és arra nem sokan számítottak, hogy az első félidőben szerzett gólok után nem lesz több.

Horvátország előtt is akadtak helyzetek, de a kihagyott büntető szintén sokba került. Yamal, a spanyol válogatott 16 éves játékosa ismét nagyot ment, rendkívül közel állt ahhoz, hogy betaláljon, de egy gólpasszt így is sikerült kiosztani. A mérkőzés összefoglaló videóját erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.