Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,81 Ft
Euró
393,36 Ft
Font
464,93 Ft
Bitcoin
57,618 $

Mbappé elárulta, mikor lesz a nagy bejelentés a Real Madridról

A Real Madrid legújabb sztárja személyesen a francia elnöknek erősítette meg, hogy mikor lesz a nagy bejelentés.

...svg content...Fotó: EPA/SARAH MEYSSONNIER / POOL MAXPPP OUT
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

A Real Madrid Bajnokok Ligája győzelemmel hangol az Európa-bajnokságra, amin több játékosa is jelen lesz. Az sem titok már, hogy Mbappé a keret tagja, akit aláírta a szerződését, és hamarosan Madridban folytatja a pályafutását. Ugyan a fizetése csekély lesz ahhoz képest, mint amennyit a PSG-nél kapott, így sem panaszkodhat.

Nem panaszkodhat, mert több mint 100 millió eurót utalnak át a számlájára, amit kizárólag azért kap, hogy aláírta a kontraktusát. Ez egyfajta gesztus is azért, hogy nem hosszabbított a PSG-vel, aminek köszönhetően a Real Madridnak egy eurócentet sem kell fizetnie a franciáknak, és nem is tárgyaltak a BL-riválissal. Soron kívül Imádják a magyarok a dinnyét, ennyit fogyasztunk belőle

Nagyon nagy pénzeket keresett Mbappé Párizsban, viszont a Real Madridnál régóta elengedték a korábbi rendszert, ami nagy bérfeszültségekhez vezetett a sztárok között. Látván azt, hogy mi történt a Barcelonánál emiatt, a madridiak jobb döntést nem is hozhattak volna, így csak azokat foglalkoztatják, akik valóban náluk akarnak játszani.

Nem titok, hogy Mbappé rajongója a Madridnak, már csak Zidane miatt is, aki szintén jelen volt a Bajnokok Ligája döntőjén. Az elsők között gratulált Ancelottinak, aki egyúttal az utódja, és még mindig nem tudni, mikor térhet vissza a francia legenda, sok ajánlatot utasított vissza 2021 óta.

Közben Mbappé maga erősítette meg, hogy mikor jelentik be az átigazolását a Real Madridnál. Emmanuel Macron francia elnökkel közölte, hogy a bejelentés ma este lesz, ami egy újabb nagy hír Franciaország számára. Fabrizio Romano, az átigazolási guru elsőként írta meg a hétvégén, hogy Mbappé aláírta a szerződését.

Hőségriadó: két vármegyére már a legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki szerdára

A hivatalos tájékoztatás szerint a legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki két vármegyére szerdára.

Kilenc településen is újra szavaznak

Választási jogszabálysértések miatti fellebbezések miatt van, ahol a képviselő-testület, két esetben pedig a roma nemzetiségi önkormányzat összetételéről dönthetnek újra a választók.

Újabb lávafolyamat lövellt ki az Etna

Az Etna jelenleg is aktív, legutóbb szombat este eresztett ki magából lávafolyamat, amit öt kilométeres hamuoszlop kísért.