Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

A nagy pillanat, amikor Zidane átöleli a Real Madrid edzőjét (videó)

Zidane adta meg a lehetőséget arra, hogy Ancelotti visszatérjen Madridba, ami a lehető legjobb döntés volt a vezetőség részéről.

...svg content...Fotó: EPA/NEIL HALL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ismét Bajnokok Ligáját nyert a Real Madrid, amivel újabb és újabb rekordokat döntenek meg. Hihetetlen rekordok ezek, miközben Modric már hat BL-győzelemnél jár, akinek teljesült a nagy kívánsága, és maradhat még egy szezont. Mbappé pedig úton van a csapathoz, miután aláírta a szerződését, és nem kis pénzt kap érte cserébe.

Több mint 100 millió euró üti a markát, cserébe azonban a fizetése messze alacsonyabb lesz, mint amennyit Párizsban kapott. Ez kevésbé érdekelheti, máskülönben Angliába szerződött volna, ahol legalább háromszor annyit fizettek volna neki, de ő a Real Madridról álmodozott, és ezzel egy régi álmát valósítsa meg. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Ancelotti sem panaszkodhat, a visszatérése a lehető legjobb döntés volt. A vezetőség örülhet, mert az olasz Madridból akar visszavonulni, de hogy ez mikor történik meg, nem tudni. Ha Zidane 2021-ben nem dönt úgy, hogy távozik, valószínűleg Ancelotti valahol egészen máshol edzősködne. A két legenda a Bajnokok Ligája döntőjében találkozott legutóbb, a videót pedig nem kell különösebben magyarázni.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.

Nagy rangadót rendeznek vasárnap délután az Európa-bajnokságon

Azok, akik egy igazán jó mérkőzésre vágynak, semmiképpen nem hagyják ki a Lengyelország-Hollandia mérkőzést az Európa-bajnokságon.