Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,81 Ft
Euró
393,36 Ft
Font
464,93 Ft
Bitcoin
58,079 $

Dobrev Klára hazugnak nevezi a köztévét, de azért elmegy az esti élő vitára

Újabb súlyos állításokat tett a DK vezetője, Dobrev Klára, aki nem tud pozitívat mondani a köztévéről, mégis elmegy a vitára, ami szerinte nem is vita, hanem egy „kamu műsor”.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője a DK oldaláról is komoly zuhanást lát, miután rengeteg szavazó pártolhatott át Gyurcsány Ferencéktől és a többi ellenzéki párttól Magyarhoz. Dobrev nem így látja, ugyanakkor a számok fogják megmondani, mi a valóság, és hamarosan eljön az igazság pillanata az EP-választással.

Dobrev már karaktergyilkossággal vádolja Magyart, és úgy látja, a Fidesz győzelmét segíti azzal, hogy az új ellenzék akar lenni. Magyar semmi esélyt nem lát arra, hogy a DK valaha leváltsa a kormányt, és a legkisebb mértékben sem működne velük együtt. Ma este a köztévés vita alatt találkozni fognak, és Dobrev már tudja, mit fog mondani az ellenfelének a folyosón, mialatt a Tisza Pártot jobboldalinak nevezte. Soron kívül Nem szennyezett, hanem túl erős lehetett a rosszulléteket okozó drogos gumicukor

Annak ellenére, hogy rendkívül negatív véleménnyel van a köztévéről, mégis elmegy a vitára, de nem hajlandó a mélygarázson keresztül bemenni, csak a főbejáraton.„Felkészültem arra, hogy nem hagynak beszélni. Felkészültem arra, hogy kizárnak a vitából. Mert tudom, hova megyek, ezért semmi tisztességet nem várok olyanoktól, akik 14 éve híreket hamisítanak, és hazudnak milliók szemébe.”

Hazugnak állítja a köztévét, és szerinte kamu a műsor, nincs szó vitáról, mégis ott lesz, és azt állítja, nem fog hallgatni. „Elmegyek a vitára, mert politikusként ez a kötelességem. De egy percig se higgyétek, hogy meghajolok előttük, és az ő szabályaik szerint játszom majd. Mert ez egy hazug tévé, vitának hazudott kamu műsora. És ezt el fogom mondani ott is, és addig fogok beszélni, amíg belém nem fojtják a szót.” – írta a Facebook oldalán.

Ezzel együtt már az ATV-s vitára készül, amiről úgy gondolja, hogy tisztességes vita vár rá a stúdióban, bár közel sem biztos, hogy azon az este ekkora lesz a részvétel. „Nekem a politika nem a celebkedésről, hanem rólatok szól. Én ezzel a felelősséggel megyek ma este az MTVA műsorába. Szombaton pedig nincs több kifogás: az ATV-vitán mindenkinek ott kell lenni, aki érzi ez a felelősséget és szeretné egy tisztességes vitán megmérettetni magát.”

Egyre többen szólítják fel Joe Bident arra, hogy lépjen vissza

Minden eddiginél nagyobb nyomás alatt van Joe Biden, és még mindig hónapok vannak hátra az amerikai választásokig.